Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu tussen EOTBDD's Shani en Davey

'We zijn nooit uit elkaar geweest'

We maakten kennis met het spraakmakende koppel Shani en Davey in Ex On The Beach: Double Dutch. Inmiddels zijn de twee al een tijdje samen en hebben ze behoorlijk wat ups en downs gehad. Maar hoe gaat het nu tussen de twee lovebirds? In een video van YouTuber Nick Eshuis vertelt Shani over haar relatiestatus.

Verloofd

De Belgische schone is meteen erg duidelijk als er wordt gesproken over haar relatie met Davey. "Het is nog nooit zo goed gegaan tussen Davey en mij. Ik ben nu ook verloofd. Davey en ik zijn eigenlijk nooit uit elkaar geweest. Het was gewoon dat met de hele situatie met die kleine, waardoor Davey veel in Breda zat", legt ze uit. "Zoals je weet is Davey toen vreemdgegaan, maar we zijn nooit uit elkaar geweest."

Toekomst

En nu het better than ever gaat tussen de twee, praat ze ook erg openhartig over de fouten die zijn gemaakt in de relatie. "Het vreemdgaan was heel pijnlijk", vervolgt ze. "Maar hij heeft ervan geleerd en ik ook. Nu zijn we een hele mooie toekomst aan het opbouwen en er komen hele leuke dingen aan." En nee, daar bedoelt ze niet mee dat we haar binnenkort met een baby belly kunnen verwachten. "Nee dat niet. Ik zou het wel heel graag willen. Iedereen noemt mij een 'kindermishandelaar' en zo, maar niemand kent mij."

Bron: Love Reality | Beeld: Ex on the Beach