Déze acteurs weigerden de rol van Ken

Ryan Gosling was niet bepaald eerste keus...

Nu we erachter zijn gekomen dat Margot Robbie niet bepaald eerste keus was voor haar hoofdrol in de film Barbie, zijn we ook benieuwd of er meer gegadigden waren voor de rol van Ken. Enne, wat blijkt? Er zijn een aantal acteurs die vriendelijk hebben bedankt voor de rol van de vriend van Barbie. Maar wie zijn deze acteurs?

Ken’s rol

We kunnen natuurlijk niet meer indenken dat Ken door iemand anders wordt gespeeld dan door Ryan Gosling himself, right? Toch was de acteur niet bepaalde de eerste keus voor de rol van Ken. Wait, what?

Volgens de casting directors van de film waren er namelijk heel veel acteurs die de rol van Ken op zich zouden kunnen nemen. Niemand minder dan Bowen Yang, Dan Lev én Ben Platt hadden ook een hele grote kans om uiteindelijk in de rol van Ken te kruipen.

Rol afslaan

Het drietal acteurs die in eerste instantie in aanmerking zouden komen voor de rol, waren alle drie tijdens de opnames van de Barbie-film in Londen aan het filmen, waardoor ze de rol helaas moesten afslaan. En dat ze dat jammer vonden is een ding wat in ieder geval zeker is.

They were, I’m not kidding, really bummed they couldn’t do it“, liet casting director Allison Jones weten aan Vanity Fair.

Perfecte Barbie en Ken

Ryan Gosling valt dus – net als zijn co-star Margot Robbie – niet bij de eerste keuzes van de casting directors. Vinden we dat erg? Totáál niet. We kunnen dan ook niet indenken dat de twee niet in de Barbie-film zouden spelen. Want eerlijk is eerlijk: de twee zijn dé perfecte Barbie en Ken, are we right?

Bron: NSMBL | Beeld: Barbie, NL Beeld

Laatste nieuws