Wow: dit is het geheime talent van Margot Robbie

Iets wat haar nog meer geliefd maakt bij haar fans!

We worden ermee platgebombardeerd: de Barbie-film en álles wat daar omheen zit. Margot Robbie en Ryan Gosling zijn niet meer van onze beeldschermen af te denken, en ‘I’m Just Ken‘ zit inmiddels 24/7 in ons hoofd. Dat Ryan a.k.a. Ken dus een verborgen zangtalent heeft, weten we inmiddels nu wel. Maarre, wist je dat Margot Robbie ook een heel bijzonder geheim talent heeft?

Geen roze, maar rode loper

Lang geleden… toen de loper nog hartstikke rood kleurde in plaats van roze, stond Margot Robbie al te schitteren bij menig première. De actrice is immers veel meer dan ‘alleen Barbie’ en heeft al heel wat mooie rollen op haar naam staan – denk aan films als Mary Queen of Scots en The Wolf of Wall Street. Zo dook er onlangs een video op van Margot bij een première in Amsterdam vorig jaar, en die stond dit keer niet in het teken van een gedenkwaardige outfit. Hm…

Geheime talent

In het fragment, gedeeld door een fanaccount op Twitter, is te zien hoe Margot haar loopje over de rode loper pauzeert om een gesprekje met een fan aan te gaan. Wanneer ze erachter komt dat degene in kwestie haar niet kan verstaan, vervolgt ze het volledige gesprek in gebarentaal. Ha!

Een gebaar dat haar nog meer geliefd gemaakt bij fans en de gracieuze persoonlijkheid achter haar beroemde rollen benadrukt. Let’s go Barbie! – pardon, Margot.

Bron: Beau Monde, Hello! Magazine, Twitter | Beeld: Twitter, NL Beeld

Laatste nieuws