Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Megan Desaever is nu samen met déze EOTB-ster

Plottwist!

Dat EOTB-sterren Megan Desaever en Joey Ceti niet meer samen zijn, is inmiddels een feit geworden. Waar de geruchtenmolen vorige week nog overuren draaide, heeft Megan in haar Instagram-verhaal bevestigd dat ze nu samen is met een ándere EOTB-ster. Enne, dat kondigt ze aan met een wel héél bijzondere video.

Ex On The Beach

Megan en Joey leerden elkaar kennen in het afgelopen seizoen van Ex on the Beach. Het klikte zo goed tussen de twee, dat Megan ook besloot het programma te verlaten toen Joey naar huis gestuurd werd. Ook na de opnames waren de twee happy together en inmiddels maakten ze al toekomstplannen. Zo deelden ze in de reünie van Ex On The Beach nog dat ze aan het nadenken waren over de toekomst en samenwonen. Die dromen lijken nu echter in duigen te vallen, want Megan liet al doorschemeren op Insta dat de liefde tussen haar en Joey voorbij is.

Marc-Junior

Toch heeft de Belgische schone niet veel last gehad van liefdesverdriet, want op haar Instagram-stories laat ze met een video weten dat ze heel erg gelukkig is met een andere EOTB-ster! Enne, je raad het vast al, maar dat is natuurlijk met niemand minder dan Marc-Junior. Wait, what?

Megan Marc-Junior

Rechte pad

Toch is het best frappant dat Megan het al zo snel gezellig heeft met iemand anders. Zo liet ze een aantal weken geleden vóór de breuk nog weten dat Joey 'het beste in haar naar boven haalde'. “Meer nog: hij heeft me op het rechte pad geholpen. Ik ga zelfs niet meer uit. Voortaan blijf ik liever thuis, aan de zijde van Joey. Het is de eerste keer dat ik dat gevoel heb in een relatie. Dankzij Joey geloof ik weer in de liefde. Nog een primeur: ik betrap mezelf erop dat ik plots aan kinderen denk. Nu pas besef ik dat ik graag mama wil worden.”

Bron: Instagram @megandesaever | Beeld: TLC