Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hebben Megan en Joey een punt achter hun relatie gezet?

'Nog nooit meegemaakt dit', deelt Megan.

Het lijkt erop dat er Trouble in paradise is bij Megan Desaever en Joey Ceti. Het stel leerde elkaar kennen tijdens Ex on the Beach: Double Dutch en hadden inmiddels al grote toekomstplannen samen. Maarre, dat lijkt nu allemaal voorbij te zijn.

Ex on the Beach

Megan en Joey leerden elkaar kennen in het afgelopen seizoen van Ex on the Beach. Het klikte zo goed tussen de twee, dat Megan ook besloot het programma te verlaten toen Joey naar huis gestuurd werd. Ook na de opnames waren de twee happy together en inmiddels maakten ze al toekomstplannen. Zo deelden ze in de reünie van afgelopen zondag nog dat ze aan het nadenken waren over de toekomst en samenwonen. Die dromen lijken nu echter in duigen te vallen.

Nog nooit meegemaakt

De afgelopen dagen genoten Megan en Joey van een heerlijke vakantie op Ibiza. Gisteren is daar voor Megan echter een vervelend einde aan gekomen. "Wanneer de liefde van je leven je in de steek laat om met h**rtjes te gaan feesten in Ibiza..." schrijft de realityster op haar Instagram Stories. "Nog nooit meegemaakt dit. 💔" En als ze het over de liefde van haar leven heeft, kunnen we niet anders stellen dan dat dit over Joey gaat, toch? Megan deelt hierbij een foto vanuit het vliegtuig. Ze lijkt dus in haar eentje te zijn teruggevlogen naar België.

Beeld: Instagram @megandesaever

Onverwachte wending

Het is een behoorlijk onverwachte wending in een relatie die zo goed leek te gaan. "In tegenstelling tot m’n exen haalt hij het beste in me naar boven", zei een stapelverliefde Megan vorige week nog over Joey in Het Laatste Nieuws. "Meer nog: hij heeft me op het rechte pad geholpen. Ik ga zelfs niet meer uit. Voortaan blijf ik liever thuis, aan de zijde van Joey. Het is de eerste keer dat ik dat gevoel heb in een relatie. Dankzij Joey geloof ik weer in de liefde. Nog een primeur: ik betrap mezelf erop dat ik plots aan kinderen denk. Nu pas besef ik dat ik graag mama wil worden."

Bron: Instagram @megandesaever, Love Reality | Beeld: Privébeeld Megan