Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Megan Desaever over OnlyFans-perikelen: ‘Veel meer opgeblazen’

‘Ik ben er goed mee wegekomen'

Megan Desaever kennen we natuurlijk allemaal van Temptation Island en maakte nog niet heel lang geleden haar opwachting in Ex On The Beach: Double Dutch. Maarre, daar kennen we haar natuurlijk niet alleen maar van. Een aantal weken geleden is de beauty namelijk in opspraak geweest nadat ze onthulde dat ze geen belasting betaalde over haar verdiensten van OnlyFans.

OnlyFans-perikelen

In de laatste aflevering van Realitea met Farja is de Belgische schone te gast om nog een laatste keer over de OnlyFans-perikelen te praten. Want: is het hele gebeuren nou al opgelost?

Het verhaal

“Het is veel meer opgeblazen dan het eigenlijk was”, begint ze haar verhaal. Gelukkig voor de beauty is het inmiddels – bijna – allemaal opgelost. “Het onderzoek is nog aan het lopen, maar het is bijna afgerond.” Toch steekt het verhaal wel wat anders in elkaar dan iedereen dacht. “Weet je wat het was, mijn vader heeft vroeger een restaurant geopend op mijn naam omdat het niet meer op zijn naam mocht, en die was failliet verklaard vorig jaar”, legt ze uit.
“Dus alles wat ik daarvoor heb verdiend valt eigenlijk onder het faillissement. Eigenlijk alles van die belastingen, dus die aangifte, ging maar over het laatste jaar.  Dus dat is heel makkelijk om in te halen. Ik ben er goed mee weggekomen”, lacht ze dan.

Verschrikkelijk

En hoewel Megan nog steeds actief is op OnlyFans, onthult ze dat ze content maken ‘verschrikkelijk’ vindt. “Ik haat dat. Ik vind het verschrikkelijk. Ik heb een keer een maand gehad dat ik maar een keer drie foto’s heb geplaatst in een hele maand tijd. Ik had gewoon geen zin.” Wow!
Bron: RTL Realitea | Beeld: MTV, RTL