Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Maxim dook met deze twee dames in bed na Ex on the Beach

Doei principes!

Maxim kennen we allemaal als 'de man met zijn principes' in het meest recente seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. En hoewel hij zijn 'junior' tijdens de opnames nog nét in bedwang kon houden, was dat na de opnames wel anders. Tijdens de reünie is de tea namelijk flink gespilld. En wat blijkt? Maxim heeft na de opnames niet met één, maar met twee (!) dames het bed gedeeld. Wait, what?

De man met principes

Maxim was dit seizoen een echte spraakmaker in Ex on the Beach: Double Dutch. En nee, niet omdat hij heel wat vrouwen heeft weten te fixen, maar juist omdat hij elke vrouw in de villa om zijn vinger weet te winden om vervolgens niks met ze te doen. Tot grote ergernis bij de dames in de villa. Toch schijnt dit volgens Lynn allemaal een show te zijn, zo onthulde ze in in het onlineprogramma De Beach Bar. “Hij wil zichzelf misschien netter voordoen”, deelde ze. “Ik weet ook hoe hij zonder camera is en dan is hij niet zo van z’n principes. Dan maakt mijn bodycount niet zoveel uit.” Hm...

Meerdere dames

En tijdens de reünie is dit dan ook ein-de-lijk bekend door Maxim himself. Want ehm, hij heeft na de opnames het bed gedeeld met – surprise, surprise – Lynn én met Brandy. Wait, what?! Hoewel Maxim zich dus tijdens de opnames steevast vasthield aan zijn principes, was dat na de opnames geen big deal.

"Buiten de camera's om is hij helemaal niet zo moeilijk", lacht Giorgina tijdens de reünie. Na de laatste aflevering heeft Maxim namelijk meteen het bed gedeeld met Brandy én had 'ie daarna nog een spannende avond met Lynn. Maar daar bleef het niet bij, want met Michelle heeft hij nog een keertje gezoend tijdens een feestje in Rotterdam.

Bron: Love Reality | Beeld: MTV