Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de pregnancy craving van Kourtney Kardashian

Let's try it out!

Kourtney Kardashian is growing and glowing! De Kardashian-telg is momenteel volop aan het genieten van haar zwangerschap samen met hubby Travis Barker. Enne, we weten natuurlijk dat elke vrouw wel last heeft van een pregnancy craving. Zo ook Kourtney. En daarom deelde de mommy to be op Instagram haar – gezonde– craving. Wij weten in ieder geval al wat wij gaan eten als de tijd daar is!

Zwangerschap cravings

Dat zwangere vrouwen af en toe zin hebben in een ietwat bizarre snack tijdens hun zwangerschap, is niet meer raar tegenwoordig. Zo vindt de een augurkwater ineens helemaal heerlijk en kauwt de ander de hele dag door op ijsblokjes.

Dat zit er voor Kourtney in ieder geval niet in. De oudste Kardashian deelde recent namelijk haar zwangerschap craving. Enne: die zijn allesbehalve raar of ongezond! Op haar Instagram-stories deelde ze het gezonde recept, en wij zijn meteen fan geworden. Wat geprakte avocado's, citroensap, geroosterd zeewier en wat zeezout en je bent good to go! Zout en zuur: de perfecte combinatie.

Gender reveal

Een kleine maand geleden maakten de parents to be het geslacht van hun kleine spruit bekend. Enne, de Kardashians kennende moest dat natuurlijk weer groots uitgepakt worden. In de video die ze hebben gedeeld op Instagram zien we dat Kourt samen met haar hubby achter een drumstel zit waarop hij een drumroll doet. Enne, dan is het tijd voor dé gender reveal. Wanneer hij ophoudt met drummen schiet er ineens superveel confetti in de lucht met een… blauwe kleur!

Kourtney heeft samen met haar ex-partner Scott Disick drie kinderen: Mason, Penelope en Reign. Travis heeft twee kinderen met zijn ex Shanna Moakler: Alabama en Landon. Daarnaast is Travis ook nog heel erg close met zijn stiefdochter Atiana, uit een andere relatie.

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld, Instagram