Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sexy singles opgelet: je kunt je weer aanmelden voor Ex On The Beach: Double Dutch

Wel heeft het castingbureau een belangrijke waarschuwing.

Kijken we nu alweer uit naar een nieuw seizoen van Ex On The Beach? Ja, zeker. Nu de afleveringen van het huidige seizoen bijna afgelopen zijn, zijn we massaal aan het bedenken wat onze nieuwe guilty pleasure moet worden. Maarre, goed nieuws: je kunt je namelijk nu alweer aanmelden voor het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch.

Aanmelden

"De Tablet of Terror is nog bezig de singles van dit seizoen een helvakantie te bezorgen, maar is nu al op zoek naar nieuwe sexy singles", zo begint MTV op hun site. "Voel jij je aangesproken en denk jij een vakantie met jouw exen te kunnen overleven?", wordt er dan gevraagd.

De casting gaat via Blue Circle Casting, die het volgende op hun site vermelden: "Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland en België? En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor MTV's: Ex On The Beach: Double Dutch en wie weet is jouw EX next!" Voel jij je aangesproken? Meld je dan aan via deze link.

Waarschuwing

Ook wil het castingbureau mogelijke deelnemers waarschuwen voor nepmails, die steeds vaker rond gaan. "Let op: er zijn nep e-mails in omloop die afkomstig lijken te zijn van Blue Circle Casting, maar dat niet zijn. Deze e-mails gaan o.a. over mogelijke deelname tot het programma: 'Ex On The Beach: Double Dutch'." Ah oh!

"Wij mailen altijd vanaf een bluecircle.nl mailadres of nemen contact met jou op via een geregistreerd WhatsApp Business account of via onze eigen Instagram." Vertrouw je het dan nog niet helemaal, dan adviseert het bureau om contact op te nemen met [email protected]. Good to know!

Bron: RTL Boulevard, Blue Circle Casting | Beeld: MTV