Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ongemakkelijke momenten in laatste aflevering Ex on the Beach

De Tablet of Terror zette de boel nog één keer flink op stelten.

Gisteravond was het helaas alweer tijd voor de laatste aflevering van het huidige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Het was – to say at least – een behoorlijk heftig seizoen, dat in de laatste aflevering tot een hoogtepunt kwam. De Tablet of Terror zorgde namelijk voor de laatste ongemakkelijke momenten.

Laatste dates

Voordat het seizoen tot een einde kwam, stonden er nog een aantal laatste dates op de planning. Zo gingen Ellen, Bobbie, Lynn en Maxim op dubbeldate. De vier singles mochten op een banaan achter een boot over het water scheuren. De date werd afgesloten met een collectieve tongzoen van Bobbie, Ellen en Lynn. Maxim deed vanwege zijn 'principes' niet mee. Ondertussen werden de singles in de villa opgeschrikt door de Tablet of Terror, die Jonna en Yara-Nour op date stuurde. De twee gingen cocktails drinken en kwamen tot de conclusie dat een romance er niet in zit.

Ongemakkelijk

's Avonds staat het allerlaatste feestje op het programma. Enne, alle remmen gaan los! Zo azen Michelle en Cinta op Maxim, die daar niet op ingaat. Michelle zoent daarom maar met Marc-Junior en Dylan duikt het bed in met Janey – en dat laatste leidde weer tot woede bij Michelle. De Tablet of Terror besluit vervolgens om het allemaal nóg erger te maken. Janey, Michelle en Dylan worden namelijk met z'n drieën op triodate gestuurd, en het wordt behoorlijk ongemakkelijk.

En dat geldt ook voor Ellen, die met al haar EOTB-exen (Marc-Junior, Rick, Dylan, Bobbie en Maxim) op date wordt gestuurd. Zij krijgt bovendien pittige vragen voorgelegd, zoals wie van de heren het grootst geschapen is. Bobbie blijkt die 'wedstrijd' te winnen.

Laatste ex

Bij terugkomst wordt Ellen tijdens het allerlaatste feestje verrast met nóg een ex van haar: Mert. Hij is de laatste ex die wordt losgelaten in de villa. Enne, hij valt met z'n neus in de boter. Het wordt namelijk het wildste feestje van het seizoen. Naast alle zoen- en vrijpartijen, wordt er ook geskinnydipt. En zo komt er een einde aan deze hel voor de kandidaten en aan een behoorlijk heftig seizoen van Ex on the Beach. Op naar volgend jaar!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV