Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Megan blikt terug op verloving met Dennis: ‘Was een grap’

'Het was totaal niet de verloving die ik in gedachten had'

Eind januari kwamen Megan Desaever en Dennis Roos met het verrassende nieuws dat ze, na vijf weken daten, verloofd waren. Hoewel de realityster destijds wel echt verliefd was, blijkt nu dat de verloving een grap was. Dat vertelt Megan in een nieuwe aflevering van Realitea.

Snel gegaan

"Het is allemaal heel snel gegaan", vertelt Megan, die we kennen van programma's als Temptation Island en Ex on the Beach, over haar verloving met Dennis, die ook bekend is van Ex on the Beach. Volgens de realityster was het geen gezonde relatie en gingen ze elke dag samen op stap. "En dan ga je ook minder helder nadenken", deelt ze.

Verloving

Dat was ook het geval toen de twee samen naar Dubai gingen. Ze waren destijds nog maar vijf weken aan het daten, toen Dennis plotseling op één knie ging. Desondanks zei Megan 'ja' op de vraag of ze met hem wilde trouwen. "We waren gewoon zó zat van de shots, toen hebben we voor de grap besloten ons te verloven", vertelt ze eerlijk.

Spijt

De volgende dag had Megan dan ook meteen spijt van de verloving. Dennis wilde echter doorgaan, omdat 'het toch al in de media was'. "Het was totaal niet de verloving die ik in gedachten had", geeft de realityster toe. Ze was echter wel echt verliefd op Dennis. "Maar toen het klaar was tussen ons was ik er heel snel overheen. Dus toen dacht ik wel even: was het wel echt? Ik denk dat ik meer verliefd was op het idee."

Inmiddels is Megan weer helemaal happy in de liefde. Ze is namelijk nog steeds heel gelukkig samen met Joey, die ze leerde kennen bij Ex on the Beach.

Bron: Realitea, RTL Boulevard | Beeld: Eating with my Ex, NL Beeld