Hier volg je alle B&B-eigenaren van B&B Vol Liefde op Instagram

Let's follow!

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is vorige week van start gegaan en wij zitten er alweer he-le-maal in! Kun jij ook geen genoeg krijgen van de avonturen van alle B&B-eigenaren en wil je nóg meer van ze zien? Wij vertellen je waar je ze kunt volgen op Instagram, zodat je geen update meer hoeft te missen.

Joy

De 25-jarige Joy is ambitieus en creatief. Op ‘zijn berg’ Mount Joy in het Spaanse Málaga bouwt hij hard aan zijn eigen imperium. Het is een bijzondere plek, waar hij een B&B runt en campers verkoopt.

Hier volg je Joy op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy van Swieten (@joyvanswieten)

Walter

Walter is anders naar het leven gaan kijken door zijn interesse in energieën, familieopstellingen en tantra. De 54-jarige biedt hier in zijn B&B dan ook de ruimte voor. Zo zijn er healings, workshops, creatieve cursussen en energetische massages te volgen.

Hier volg je Walter op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Walter Spangenberg (@ledomainevert)

Debbie

De vrolijke en flamboyante Debbie gooide haar leven in 2005 om, toen ze met haar gezien verhuisde naar het Spaanse Catalonië. De 62-jarige heeft daar een oude boerderij uit 1600 gekocht, wat nu een smaakvolle en kleurrijke plek vol pipowagens is.

Hier volg je Debbie op Instagram.

Bram

De 30-jarige Bram runt een B&B in Zweden. In 2021 vertrok de energieke en spontane Bram naar Zweden om zijn jeugddroom waar te maken: leven op een boerderij. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van een zelfvoorzienende boerderij, waar hij ook gasten ontvangt.

Hier volg je Bram op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bram eijgenhuijsen (@heimdallsgard)

Martijn

De 47-jarige Martijn had altijd al een grote liefde voor Thailand. Toen hij vier jaar geleden de kans kreeg om daar een guesthouse met restaurant over te nemen, hoefde hij dan ook niet lang na te denken. Hij heeft zijn B&B aan de andere kant van de wereld een Nederlands tintje gegeven. Zo zijn er kroketten en frikandellen te krijgen en galmt Hazes door de speakers.

Hier volg je Martijn op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Say Cheese Hua Hin (@saycheesehuahin)

Leendert

Na zijn succesvolle carrière als ondernemer, besloot de 68-jarige Leendert om over de grens rust te zoeken. Hij werd op slag verliefde op een oude watermolen in de Belgische Ardennen. De vorige bewoonster runde daar een B&B, wat Leendert zo leuk vond dat hij besloot het gastenverblijf voort te zetten.

Hier volg je Leendert op Instagram.

Petri

Anderhalf jaar geleden besloot Petri het roer om te gooien en te vertrekken naar Frankrijk. Daar runt de 59-jarige nu een B&B. Ze legt haar gasten graag in de watten met heerlijke diners.

Hier volg je Petri op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MaDamenFrance (@madamenfrance)

Zeven weken lang

Benieuwd hoe het de B&B-eigenaren vergaat in hun zoektocht naar de liefde? B&B Vol Liefde is sinds 10 juli van maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur te volgen bij RTL 4. Alle afleveringen zijn ook te zien op Videoland. De komende zeven weken kunnen we nog volop genieten van alle avonturen in het buitenland. Dat wordt de hele zomer genieten!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Laatste nieuws