Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-kijkers spotten ‘Libera 2.0’ in eerste aflevering

Oh no!

Gisteren is het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde van start gegaan. We hebben de eerste afleveringen natuurlijk gelijk gebinged, en daarin viel de kijkers meteen iets op. De 'huisvriend' van Marian heeft namelijk wel iets weg van Libera, die vorig seizoen roet in het eten gooide bij Hans. Hij komt namelijk telkens tussen Marian en haar date Olof. Oh no! 

Huisvriend

Veel kijkers zien het al somber in voor B&B-eigenares Marian. De dame in kwestie laat in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde verschillende mannen langskomen in haar B&B, zo ook Olof, die zijn stinkende best voor Marian doet. Echter, is er nóg iemand die zich steeds in de gesprekken mengt: huisvriend Eduardo.

Eduardo maakt in de aflevering al meteen duidelijk wat zijn rol is. Zo wil hij dat Marian Portugal écht niet moet verlaten, en mengt hij zich graag tussen de gesprekken van Olof en Marian. Dit gedrag komt de kijkers van het programma echter heel erg bekend voor en noemen hem zelfs al Libera 2.0.

Libera

Libera was te zien in het vorige seizoen van B&B Vol Liefde, waar ze samen met haar ex-man Hans een B&B runde in Italië. En hoewel Hans de liefde probeerde te vinden in het programma, was het Libera die daar elke keer een stokje voor stak, zo vonden de kijkers.

En nu, een seizoen later, vinden kijkers Eduardo veel weg hebben van Libera en hebben hun mening meteen klaarstaan op Twitter. "Huisvriend... rode vlag", schrijft iemand. "Eduardo, ga eens weg", tweet iemand anders. "Eduardo is de Libera van dit seizoen", stelt iemand zelfs. Wij zijn héél benieuwd hoe dit verder gaat!

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken op Videoland. 

Bron: Tips en Weetjes, Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde