Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Lynn over de ‘principes’ van Maxim: ‘Wil zichzelf netter voordoen’

'Ik weet ook hoe hij zonder camera is'

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit er helaas alweer op. Maar niet getreurd, want we hebben nog een reünie tegoed. Daarin krijgen we ongetwijfeld nog de nodige juice te horen van wat er na de opnames is gebeurd. In De Beach Bar doet Lynn alvast een boekje open over Maxim.

De principes van Maxim

Ex on the Beach is altijd behoorlijk heftig, maar we kunnen wel stellen dat het dit seizoen next level was. Er waren flink wat ruzies, heel veel drama en er werd volop het bed met elkaar gedeeld. Voor Maxim was dit een ander verhaal, omdat hij nogal gericht was op zijn 'principes'. Zo wilde hij niemand zoenen die al met iemand anders had gezoend en wilde hij ook niet het bed induiken met iemand met een hoge bodycount. Dat weerhield de meiden er niet van om het te blijven proberen. Lynn en Cinta belandden uiteindelijk een aantal nachten naast Maxim in bed, maar naast slapen gebeurde er niks.

Zonder camera

Maarre, het lijkt erop dat Maxim buiten de camera's om een stuk minder gesteld is op zijn principes. "Wat is er met Maxim en z’n principes?”, vraagt Fawry aan Lynn in een nieuwe aflevering van De Beach Bar. “Hij wil zichzelf misschien netter voordoen”, deelt ze vervolgens. “Ik weet ook hoe hij zonder camera is en dan is hij niet zo van z’n principes. Dan maakt mijn bodycount niet zoveel uit."

Reünie

Oeh la la! Hebben de twee na de opnames van EOTB dan tóch nog het bed met elkaar gedeeld? "Misschien, misschien niet", reageert Lynn geheimzinnig als Fawry deze vraag stelt. De realityster deelt dat het in de reünieaflevering van aanstaande zondag allemaal duidelijk zal worden. We can't wait! 

Bron: De Beach Bar, Love Reality | Beeld: MTV