Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Maxim wilde eigenlijk naar huis worden gestuurd: 'Voelde me niet 100%'

'Ik heb gezegd dat ik weg wilde'

Nu we midden in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach zitten, hebben we het nodige drama al gezien. Enne, één troublemaker is – natuurlijk – Cynthia, die met een bang binnenkwam. Ook Maxim komt met de aflevering losser, waardoor hij het hoofd van menig vrouw in de villa op hol laat slaan. Aan Fawry dus hoog tijd om de twee eens aan de tand te voelen over hun deelname in De Beach Bar.

Helldate

Aan het einde van de meest recente aflevering zien we dat Cynthia en Maxim op een onverwachts helldate worden gestuurd. Iets waar je natuurlijk niet op zit te wachten als de rest van de villa aan het partyen is in een mooie club. Toch proberen de twee er wat 'leuks' van te maken en zien we dat Maxim een heerlijk – kuch kuch – avondmaal bereidt. "Het was f*cktup", spreekt Maxime uit.

Naar huis

Ook onthulde de Belgische hunk nóg een opvallend detail. Zo vertelt hij namelijk dat hij eigenlijk naar huis wilde worden gestuurd in plaats van Joey. Wait, what?! "ik heb gevraagd toen Joey wegging, of ik weggestuurd mocht worden. Ik voelde me niet 100% in de villa", zo legt hij uit. "Ik heb me opgegeven, maar dat is niet uitgezonden. Ik heb gezegd van: 'Ik wil weg, laat de tortelduifjes' (Joey en Megan, red.)." Dan legt hij uit dat hij de spanning nog voelde van de eerste paar dagen. "Ik had zoiets van: 'Dan kan ik beter naar huis gaan.'"

Teasen

Gelukkig voor Maxim is 'ie niet naar huis gestuurd, want na het vertrek van Joey en Megan is hij naar eigen zeggen 'losser geworden'. "Ik heb m'n vibe gevonden. En ja kijk, ik heb vanaf het begin gezegd dat ik principes heb, dus ik hou m'n woord. Maar ik kan het wel gewoon leuk maken, toch?", doelend op het teasen van de meiden in de villa. Ha!

Bron: De Beach Bar, RTL | Beeld: Ex On The Beach