Wauw! Megan Desaever verbluft volgers met bikinikiekje

Oeh la la!

Megan Desaever heeft een roerige periode achter de rug. De voormalig Temptation-ster werd op de vingers getikt door de belastingdienst, vertrok naar Dubai én ging uit elkaar met lover Dennis Roos. Ondanks al deze ophef geniet Megan heerlijk van het zonnetje, zo is te zien op Instagram.

Roerige periode

Voor Megan is het jaar rumoerig van start gegaan. De OnlyFans-ster deed bij RumagTV een opvallende uitspraak over haar verdiensten op het platform, waarna de politie bij haar aan de deur is geweest ter controle. “Voor de politie aan mijn deur stond hebben we nog geprobeerd om mijn belastingen in te dienen, maar ik kon niet inloggen op Itsme. Ik heb geen belastingen ingediend dit jaar, dus ik heb ook geen fraude gepleegd. Ik heb ook gezegd dat ik bereid ben om de belastingen te betalen die ik verschuldigd ben”, liet ze een paar weken geleden weten aan Play Café.

Eind januari maakte Megan bekend verloofd te zijn met lover Dennis, maar een paar weken later bleken de twee alweer uit elkaar te zijn en werd er op social media flink met modder gegooid naar elkaar. Aii…

Bikinifoto

Megan verblijft op dit moment nog altijd in Dubai en geniet daar met volle teugen van het lekkere weer. Vanmiddag plaatste de realityster namelijk een zonovergoten bikinikiekje op haar Instagram. “Have a nice day“, schrijft ze in de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Desaever (@desaevermegan__)

In de comments regent het met complimentjes voor de realityster. “Beauty 😍”, schrijft Echte Meisjes in de Jungle-ster Kelly. En: “Knapstee”, reageert een andere volger. Looking good, Megan!

Bron & Beeld: Instagram @desaevermegan

Laatste nieuws