Wait, what? Megan Desaever en Dennis Roos zijn verloofd

She said yes!

Heugelijk, en tegelijkertijd opmerkelijk, nieuws voor Megan Desaever en Dennis Roos. De realitysterren, die we allemaal kennen van Temptation Island en Ex on the Beach, stappen namelijk in het huwelijksbootje! Dat heeft het stel laten weten op Instagram.

Ring

Megan en Dennis genieten momenteel heerlijk van hun leven in Dubai. Enne, daar is Dennis gisteravond op één knie gegaan voor de liefde van zijn leven. Op Instagram Stories laat Megan dan ook weten dat ze ‘ja’ heeft gezegd en verloofd zijn. “1000 times yes“, schrijft ze bij een foto waarop we een prachtige ring zien met een blinkende diamant. Wauw!

Megan Dennis
Bron: Instagram @desaevermegan__

Verloofd

In gesprek met Reality FBI vertelt Megan meer over deze onverwachtse wending. Een paar weken geleden was het stel namelijk nog niet eens officieel samen. Zij vroegen haar dan ook of het inderdaad gaat om een verlovingsring, en dat bleek het geval te zijn. “Ja haha, ik moet het allemaal even verwerken”, zegt ze. “Is heel snel gegaan alles, maar we zijn beide tot over onze oren verliefd dus waarom niet, yolo.”

Heel even was er nog wat verwarring, omdat ze een paar stories eerder dezelfde ring om een andere vinger had zitten. “Ja omdat we het eerst wouden verbergen voor iedereen, maar ik dacht uiteindelijk fuck it”, legt ze uit aan Reality FBI.

Belastingrel

Megan is de afgelopen tijd regelmatig in het nieuws vanwege een belastingrel. Twee weken terug vertelde ze namelijk in het Rumag-programma Allures dat ze geen belasting betaalt voor de inkomsten op haar OnlyFans-account. Hoeveel ze precies verdient, wilde Megan in eerste instantie niet zeggen. “Als ik dat zeg, krijg ik problemen met de belastingen”, lachte ze. Presentator Fawry zei vervolgens dat hij weet dat een andere realityster ook geen belasting betaalt over haar inkomsten van OnlyFans. “Nee, ik ook niet’, zei Megan toen. “Ik denk dat ik rap moet verhuizen naar het buitenland als het zo doorgaat.”

Inmiddels loopt er een onderzoek naar belastingontduiking tegen haar. In hetzelfde interview vertelde ze overigens dat Dennis en zij nog niet officieel samen zijn. Maar nu, twee weken later, zijn ze dus verloofd. Gefeliciteerd!

Bron: Instagram @desaevermegan__, Love Reality | Beeld: Eating with my Ex (discovery+), Brunopress

Laatste nieuws