Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD-Dennis over verloving met Megan: 'Was een grote poppenkast'

Dennis doet een boekje open.

Premiere horrofilm Moloch

Realitysterren Dennis de Roos en Megan Desaever hebben juicekanalen begin dit jaar flink aan het werk gezet. De twee lieten eind januari weten verloofd te zijn, maar enkele weken later verbraken ze alweer hun relatie. Bij RUMAGTV doet Dennis nu wel een heel opmerkelijke onthulling over zijn relatie met Megan.

Verloving

Dubai

"Het is allemaal heel snel gegaan", vertelt Dennis bij RUMAGTV wanneer ze hem naar zijn relatie met Megan vragen. Hij vertelt dat hij haar tegen kwam toen het iets minder ging tussen hem en Olivia. In eerste instantie begon hij Megan wel leuk te vinden, maar achteraf bleek het volgens hem slechts een 'afleiding' te zijn. "Toen we naar Dubai gingen is het helemaal misgegaan", vertelt hij verder. Zo zou Megan hem daar meerdere keren hebben laten zitten tijdens dates of liet ze hem alleen in de hotelkamer.

Publiciteit

En de verloving? Die bleek helemaal niet echt te zijn. "Dat verloven was een grote poppenkast", biecht Dennis op. "Ik ben er niet trots op. Normaal ben ik echt totaal niet zo. Ik ben juist totaal niet van dingen plaatsen op Instagram om aandacht te zoeken, om zeg maar volgers en publiciteit te pakken. Al helemaal niet na al dat gezeik met Olivia. Ik wilde het juist voorkomen", vertelt hij.

De foto van de zogenaamde verlovingsring die Megan in haar Stories had gezet, was volgens Dennis puur om reacties van de buitenwereld uit de lokken. "Wat zouden mensen ervan denken als we ons nu zouden verloven?", was wat Dennis en Megan wilden weten. Aha!

Bron: RUMAGTV | Beeld: NL Beeld, YouTube

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220513 - Premiere van de horrorfilm Moloch Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Dennis Roos