Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot verlies voor Holly Mae Brood: 'Geniet van je wijntje op een wolk lieverd'

Afgelopen zaterdag heeft de actrice afscheid moeten nemen van een dierbare vriend.

holly

Enorm verdrietig nieuws voor Holly Brood. De actrice heeft zaterdag namelijk afscheid moeten nemen van één van haar dierbare vrienden Leendert, zo deelde ze gisteravond op Instagram. 'Verdomme, we gaan je missen waanzinnige, creatieve man ❤️', aldus de actrice.

Afscheid nemen

"Gisteren namen we afscheid van jou lieve Leendert", schrijft Holly op Instagram. Daarbij deelt ze een reeks prachtige zwart-witfoto's van haar en haar dierbare vriend, die – zoals het lijkt – ergens op een filmset zijn gemaakt. "En wat was het mooi en vol passie, precies wie jij was", deelt de actrice over het afscheid. "Verdomme, we gaan je missen waanzinnige, creatieve man ❤️"

Wijntje op een wolk

In haar Instagram-bericht spreekt Holly haar dankbaarheid uit over het feit dat ze Leendert heeft gekend. "Zo blij dat ik jou om mij heen heb mogen hebben op set en ernaast. Geniet van je wijntje op een wolk lieverd", aldus de actrice. De reacties onder de post staan vol sterktewensen en hartjes. Ook Grazia wenst Holly natuurlijk ontzettend veel sterkte met dit grote verlies.

De Break-Up Club

Binnenkort is Holly te zien in een nieuwe romantische komedie. Samen met niemand minder dan Juvat Westendorp heeft ze de hoofdrol te pakken in de nieuwe feelgood komedie De Break-Up Club. De film gaat over Dylan (Juvat Westendorp) die een onbezorgd leven leidt en met zijn vriend Mike een wel heel bijzonder bedrijf heeft. Met hun bedrijf De Break-Up Club bieden de heren namelijk een unieke service aan: het uitmaken van relaties.

De zaken lopen voor Dylan gesmeerd, totdat hij wordt ingehuurd om journalist Zoë (Holly Mae Brood) te dumpen. Zoë laat het er niet bij en wil een vernietigend verhaal uit te werken over De Break-Up Club. Ze besluit daarom een paar dagen mee te lopen met Dylan. Hoewel Zoë aanvankelijk niet bepaald onder de indruk is van Dylan, lijkt dat gaandeweg te veranderen...

De film is vanaf 12 september te zien op het witte doek. Wij noteren het alvast in onze agenda!

Showbizz
  • Instagram @hollybrood, Shownieuws
  • NL Beeld