Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! EOTBDD's Megan en Joey delen lieve vakantiekiekjes

Oeh la la!

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is in volle gang en het gaat er ook dit seizoen weer heftig aan toe. Tussen alle lust, drama en katers door blijkt er ook nog ruimte te zijn voor liefde, want op Instagram zagen we dit weekend romantische kiekjes van Megan en Joey voorbijkomen.

Megan

In de aflevering van vorig week zagen we hoe Dylans ex Megan de de zee uit kwam lopen. Jep, dé ‘koekerund‘ Megan. Dylan en Megan hadden een jaar lang een ‘on and off‘ relatie, maar uiteindelijk strandde deze nadat Megan een slippertje maakte in Dubai. En dat de twee allesbehalve in vrede uit elkaar zijn gegaan, blijkt wel weer op het strand. Zo laat de kersverse ex meteen weten ‘het recent met zijn (Dylan, red.) neefje had gedaan’. Iets waar Dylan niet mee lijkt te zitten, aangezien hij aangeeft ‘het met haar beste vriendin te hebben gedaan’. Ouch!

Steamy time

Megan liet er echter geen gras over groeien en liet vorig week meteen merken dat ze spierbundel Joey wel zag zitten, maar nadat de twee een steamy avontuurtje beleefden, ging Megan door naar Marc-Junior. Het gevolg: een dramatische ruzie.

Al met al lijkt het er op dat Joey Megan heeft vergeven na de opnames, want de twee zijn nu heerlijk samen op vakantie. Op Instagram deelden beiden realitysterren de afgelopen week al kiekjes van een vakantie op hun Instagram Stories, waarna de geruchtenmolen al gauw op volle toeren begon te draaien. Zo speculeerden juicechannels dat de twee samen op vakantie zouden zijn. Enne, dit weekend werden deze geruchten bevestigd door het stel. Megan deelde namelijk een aantal foto's samen met Joey in haar verhaal. Aahw!

Aflevering kijken

Joey en Megan zijn dus samen in het zonnige Egypte, waar ze natuurlijk geen toegang hebben tot een flatscreen met MTV om de aflevering van EOTB te kijken. Daarom keken ze de aflevering – onder het genot van een heerlijke cocktail – gisteren op hun telefoon. Aha!

Bron: HLN | Beeld: MTV, RTL, Instagram