Megan Desaever biecht op dat ze geen belasting betaalt voor OnlyFans-account

'Dat vind ik gewoon oneerlijk'

Megan Desaever kennen we allemaal van haar deelname aan Temptation Island in 2018. Sindsdien heeft de realityster niet stilgezeten en is ze een account begonnen op het platform OnlyFans. Maarre, wat schuift dat dan precies? In het YouTube-programma Allures biecht Megan op dat ze een aardig zakcentje verdient en ook nog eens niks aan de belasting afstaat.

OnlyFans

De een na andere realityster begint een carrière op het steamy platform OnlyFans. Eerder zagen we Rosanna VoorwaldFabiola Volkers en EOTBDDLesley al een account aanmaken en ook Temptation-sterren Megan en Milou van Agtmael verdienen een aardig zakcentje op het platform. Hoeveel precies, wil Megan in eerste instantie niet zeggen wanneer presentator Fawry not Sawry haar dat vraagt. “Als ik dat zeg, krijg ik problemen met de belastingen”, lacht ze.

Fawry zegt vervolgens dat hij weet dat een andere realityster ook geen belasting betaalt over haar inkomsten van OnlyFans. “Nee, ik ook niet’, zegt Megan dan. “Ik denk dat ik rap moet verhuizen naar het buitenland als het zo doorgaat.”

@rumag Snappen jullie dit ? 🤣 #temptationisland #temptationisland2022 #tempa #exonthebeachdoubledutch ♬ origineel geluid – RUMAG.

Oneerlijk

Fawry doet een gokje naar haar inkomsten per maand en komt al snel op 20.000 euro uit. “Meer dan 20.000 per maand”, bevestigt Megan. “Dat heb ik gehad, maar nu niet meer. Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk. Ik was sowieso al van plan om naar Dubai te verhuizen, omdat mijn broer daar al zit, en daar is het gewoon belastingvrij.” Wait, what?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: TikTok, Eating with my Ex (discovery+)

Laatste nieuws