Temptations Megan reageert op ophef rondom belastingfraude

'Mijn zus probeerde nog te zeggen dat ik niet thuis was, maar ze hadden een huiszoekingsbevel', vertelt Megan.

Vorige week veroorzaakte Temptation Island-ster Megan behoorlijk wat ophef op social media toen ze bij het YouTube-programma Allures vertelde dat ze geen belasting betaalt over de inkomsten van haar OnlyFans-account. Inmiddels zou Megan door de belastingdienst op haar vingers getikt zijn. Bij Play Café vertelt de realityster hoe het zit.

Belasting

Megan biechtte op bezoek bij RumagTV het een en ander op over haar inkomsten die ze via het steamy platform binnenhaalt. Hoeveel ze precies verdient, wilde Megan in eerste instantie niet zeggen. “Als ik dat zeg, krijg ik problemen met de belastingen”, lachte ze. Presentator Fawry zei vervolgens dat hij weet dat een andere realityster ook geen belasting betaalt over haar inkomsten van OnlyFans. “Nee, ik ook niet’, zei Megan toen. “Ik denk dat ik rap moet verhuizen naar het buitenland als het zo doorgaat.”

“Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk. Ik was sowieso al van plan om naar Dubai te verhuizen, omdat mijn broer daar al zit, en daar is het gewoon belastingvrij.” Deze uitspraken zorgden voor de nodige commotie op social media. Naar verluidt zou de belastingdienst voor de deur hebben gestaan bij Megan. Dit valt volgens de realityster allemaal wel mee. “Ik snap de reactie van sommige mensen, maar ze zien het erger in dan dat het eigenlijk is”, verklaarde Megan daarna in een nieuwe aflevering van Allures.

“BTW wordt bijvoorbeeld automatisch afgetrokken op OnlyFans. En op hetgeen ik verder nog overhoud, maak ik gewoon heel veel onkosten. Ik reis bijvoorbeeld heel vaak. Ik moet vaak nieuwe lingerie kopen en ik heb een personal trainer. Ik hou dus amper belastingen over”, vertelt de realityster. Op hetgeen dat overblijft, zou Megan wel belasting betalen, vertelt ze.

Politie

En hoe zit het dan met de politie die aan haar deur stond? Die is inderdaad langs geweest, vertelt ze in het programma Play Café “Mijn zus probeerde nog te zeggen dat ik niet thuis was, maar ze hadden een huiszoekingsbevel”, vertelt Megan. Haar telefoon is in beslag genomen en Megan moest mee naar het bureau. “Voor de politie aan mijn deur stond hebben we nog geprobeerd om mijn belastingen in te dienen, maar ik kon niet inloggen op Itsme. Ik heb geen belastingen ingediend dit jaar, dus ik heb ook geen fraude gepleegd. Ik heb ook gezegd dat ik bereid ben om de belastingen te betalen die ik verschuldigd ben.”

Ook krijgt Megan in het programma nog de vraag of ze nog van plan is te verhuizen naar Dubai. Daar moeten zij en haar vriend (Dennis, EOTB) nog even over nadenken. “Ik en mijn vriend vertrekken donderdag op vakantie, we keren daarna terug. Maar ter plekke zullen we de opties eens bekijken.”

Bron: RumagTV, Play Café | Beeld: Eating with my Ex (discovery+)

Laatste nieuws