Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Michelle blikt terug op ‘slippertje’ Dylan: ‘Nep van allebei’

'Daarom werd ik zo boos'

Het negende seizoen van Ex on the Beach zit er helaas alweer op. Hoewel Dylan en Michelle al vanaf het begin onafscheidelijk waren, ging het in de allerlaatste aflevering tóch nog mis tussen de twee. Dylan belandde namelijk in bed bij Janey, en daar was Michelle – op z'n zachtst gezegd – niet zo blij mee. In De Beach Bar blikt ze terug op dat moment.

Exclusief

Dylan, aka de tongtornado, en Michelle hebben tijdens Ex on the Beach behoorlijk vaak de lakens met elkaar gedeeld. Op den duur zijn de twee zelfs zo close met elkaar, dat ze beloven exclusief met elkaar te zijn. "We hadden in de ochtend afgesproken om geen dingen meer met anderen te doen", vertelt Michelle in De Beach Bar. Toch gaat het diezelfde avond nog mis. Dylan duikt namelijk het bed in met Janey. Enne, dat viel niet in goede aarde bij Michelle. "Daarom werd ik zo boos."

Nep

Als ze hoort dat Dylan een spicy nacht heeft gehad met haar vriendin Janey, gaat er een steek van jaloezie door Michelle heen. "Ik vond dat nep", stelt ze. "Later hebben we er wel over gesproken, maar ik vind het gewoon nep van allebei. Iedereen weet toch dat er iets was tussen mij en Dylan?!"

Revanche

Hoewel Michelle niet blij was met het slippertje van Dylan, leek ze er niet heel lang mee te zitten. Binnen no-time stond ze namelijk zelf te zoenen met Marc-Junior. "Het was revanche, maar ik wilde hem sowieso al een keer doen", vertelt ze eerlijk. Ondanks dat de exclusiviteitsregel van beide kanten werd verbroken, brachten Dylan en Michelle tóch samen de laatste nacht in EOTB met elkaar door. Eenmaal terug in Nederland en België hebben de twee elkaar nog wel gezien, maar een relatie zat er niet in.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV