Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tranen in de laatste aflevering van Echte Gooische Moeders

'Ik heb haar nog nooit zo emotioneel gezien als nu'

Gisteren was het alweer tijd voor de laatste aflevering van Echte Gooische Moeders. Kimberly, Leslie, Bo, Pauline en Florine reisden af naar de Champagnestreek, om hun vriendschap te vieren. Traditiegetrouw sloten de vriendinnen hun tripje af met een bijzondere speech. Enne, dat zorgde voor de nodige tranen.

Bijzonder diner

Voordat de moeders weer terugkeren naar 't Gooi, heeft Leslie een bijzonder diner geregeld voor haar vriendinnen. Ze heeft een privé chef ingehuurd die heerlijk voor de dames gaat koken. Het etentje wordt extra bijzonder omdat Leslie tegen iedereen iets wil zeggen. "Ik vind het heel knap dat je je doelen aan het bereiken bent. Dat je zelf beter in je vel zit en je beter voelt", zegt ze tegen Kimberley. Volgens Leslie is Kimberley de grappigste van de groep. "Je weet half niet hoe grappig je bent. (…) Ik ben gewoon heel erg gek op je." Prachtige woorden, die binnenkomen bij Kimberly. "Het komt uit haar hart en daarom houd ik ook van d’r." Ahw!

Emoties

Als ze Florine in het zonnetje wil zetten, schiet Leslie vol. "Ik hoef je maar aan te kijken en je weet wat ik denk", zegt ze tegen haar beste vriendin. Ze wil haar dan ook dolgraag een keer opzoeken op Ibiza. Maar helaas houdt de vliegangst haar nog steeds tegen. "Het vliegen is nog niet gelukt, maar er komt natuurlijk een dag dat ik kom."

De lieve woorden zorgen ook voor tranen bij Florine. "Les en ik zijn echt al heel lang beste vriendinnen en ze heeft zulke stappen gemaakt. Daar ben ik zo trots op." De tranen zorgen ervoor dat de rest van de ladies ook geëmotioneerd raken. "Je huilt nooit. Ik moet huilen van Flo", zegt Pauline. En ook Leslie ziet Florine niet vaak op deze manier. "Ik heb haar nog nooit zo emotioneel gezien als nu. Het was ook heel lief wat ze zei en dat ga ik goed onthouden."

Bijzondere vriendschap

Ook zijn er lieve woorden voor Bo en Pauline. Tot slot proosten de moeders nog één keer met elkaar. "Op onze bijzondere vriendschap." En met dit prachtige moment, komt dit seizoen van Echte Gooische Moeders helaas tot een einde.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland