Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney verwachten eerste kindje

Ahw!

Beschuit met muisjes voor voetballer Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney! De twee verwachten namelijk hun eerste kindje, zo delen de twee op Instagram in een té schattige video.

In verwachting

In de video is te zien dat de twee lovebirds op vakantie zijn en er volop van genieten. Zo zien we vooral veel zon, zee, strand én een babybelly! Natuurlijk konden volgers van Mikky al uit de caption: "🧸❤️" halen dat ze in verwachting is, maar met deze te lieve video bevestigd ze dat nog een keertje voor de duidelijkheid. Ahw!

Verloofd

Het geluk van de twee kan niet op, aangezien Frenkie vorig jaar juni nog op één knie ging voor de mommy to be. Zo deelden ze tijdens hun vakantie in de VS en Mexico prachtige beelden van dit romantische moment. "I SAID YES❤️❤️👴👵", schreef de blondine toen bij de kiekjes. "Ik kan niet wachten om de rest van onze levens samen door te brengen. She said yes❤️👵👴", liet Frenkie weten.

Reacties

Ook in de reacties stroomt het vol van de felicitaties voor de papa en mama to be. Zo schrijft Monica Geuze: "Omg!!!!❤️❤️", en Demi de Boer: "Ahhhh gefeliciteerd zo leuk 😍😍❤️" Ook schaatser Jutta Leerdam reageert met: "Ahh congrats🥹🥹❤️", en zangeres Maan schrijft: "Coolste pap en mam ❤️‍🔥" Ook namens Grazia, gefeliciteerd!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld