Mikky Kiemeney vertelt geheim achter relatie met Frenkie de Jong

Volgens de beauty houden de twee hun relatie op deze manier spannend.

Mikky Kiemeney is al sinds de basisschool happy together met Frenkie de Jong. De twee wonen samen in Barcelona en hebben een steady relatie. Maar wat is hun geheim?

Relatiegeheim

In een nieuwe aflevering Open Kaart van Robbert Rodenburg was Mikky te gast om te praten over haar leven, relatie en toekomstdromen. Frenkie is de jeugdliefde van Mikky en de twee zijn al een flinke tijd samen. Hierom is Robbert benieuwd: “Hoe houden jullie je relatie goed en spannend?”

Waarop Mikky laat weten dat de twee elkaar soms ook een aantal dagen niet zien, wat volgens de beauty in z'n voordeel kan werken. “Ook denk ik dat communiceren echt belangrijk is in een relatie.”

Communicatie is key

Met het woord 'communiceren' is Robbert het echter niet eens. “Dat zegt iedereen altijd”, roept hij dan ook. Waarna Mikky uitlegt: “Je moet in elkaar blijven investeren. Ik moet niet denken: ach, Frenkie vindt mij toch wel leuk. Niet verslonzen en elkaar juist aandacht blijven geven. Je moet elkaar niet for granted nemen.”

“Ik vind het wel heel awkward hoor, om relatieadvies te geven. Maar ik denk dat het oprecht heel belangrijk is om leuke dingen te blijven doen. Of af en toe elkaars favoriete gerechtje maken.”

Spannend houden

Hoe je je relatie niet alleen goed, maar ook spannend houdt? “Ik denk door elkaar aandacht te blijven geven. Op de manier hoe diegene dat fijn vindt, en dat weet je inmiddels wel nadat je zeven jaar samen bent”, stelt Mikky.

“Ik denk dat je tijdens een relatie fases hebt. De ene keer is het vuurwerk en de andere keer ga je gewoon slapen”, stelt ze. “Maar Rob, ik wil het hier niet té diep over hebben hoor”, lacht de beauty. Duidelijk!

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (Robbert Rodenburg)

Laatste nieuws