Wedding bells! Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn verloofd

Op Instagram delen de tortelduifjes beelden van het prachtige huwelijksaanzoek.

Lees ook

Exciting nieuws voor Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney. De lovebirds zijn namelijk verloofd, zo laten ze beiden weten op Instagram.

Huwelijksaanzoek

Frenkie en Mikky genieten momenteel van een welverdiende vakantie in de Verenigde Staten en Mexico. Zo waren ze eerst in Las Vegas, vlogen ze daarna met een helikopter over de Grand Canyon, liepen ze door Zion National Park, reisden ze af naar Los Angeles en vertoeven ze momenteel in Mexico. Enne, om de vakantie nóg mooier te maken, ging Frenkie op de mooiste locatie ever op één knie voor zijn grote liefde.

Op Instagram delen de tortelduifjes beelden van dit prachtige moment. “I SAID YES ❤️❤️👴🏼👵🏼” schrijft Mikky bij de foto’s van het huwelijksaanzoek. “Ik kan niet wachten om de rest van onze levens samen door te brengen. She said yes ❤️👵🏼👴🏼”, laat Frenkie weten. Congrats!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Felicitaties

Onder de foto’s van Frenkie en Mikky stromen de felicitaties en gelukswensen binnen. Zo reageren onder anderen Nicolette van Dam en hubby Bas Smit met vele hartjes en schrijft Gwen van Poorten: “Omg omg omg omg gefeliciteerd lieverd!” Kelly Weekers reageert: “Oh nooo, alsof deze trip nog mooier kon worden!! Congrats 😍”

Bron: Instagram @mikkykiemeney, @frenkiedejong | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook