Mikky Kiemeney openhartig over leven in Barcelona met Frenkie de Jong

Ook vertelt Mikky eerlijk over haar onzekerheden.

Lees ook

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn samen dolgelukkig in Barcelona. Frenkie voetbalt inmiddels al een tijdje voor FC Barcelona en dat brengt flink wat glamorous momenten met zich mee. Maar bestaat het leven van de lovebirds alleen maar uit luxe feestjes en privéjets?

Poffertjes met poedersuiker

In de nieuwste LINDAmeiden vertellen Mikky en Frenkie openhartig over hun leven in Barcelona. Zo vertelt Mikky dat veel mensen denken dat de twee alleen maar luxe en glamorous feestjes bezoeken, maar dat dit heus niet altijd zo is. “Ik denk dat het er aan de buitenkant serieus en glamourous uitziet. Alsof we de wereld rondvliegen, vaak op chique feesten zijn en elke dag shoppen”, begint ze.

“Terwijl hij traint bij FC Barcelona, elke dag van negen tot twee, werk ik aan mijn kledinglijn en andere projecten, sport ik en kook ik alvast onze lunch”, vult Mikky aan. Ook Frenkie kan dit beamen. Hij vertelt in het interview enthousiast over Mikky die, wanneer hij 's avonds na een voetbalwedstrijd thuiskomt, poffertjes met poedersuiker voor hem heeft gemaakt. Awh!

Onzekere momenten

Ondanks dat Frenkie keihard aan de weg timmert aan zijn voetbalcarrière en Mikky werkt aan een eigen sieradenlijn, is er af en toe wel tijd voor een luxe feestje. Want als voetballer van FC Barcelona hoort dat er nu eenmaal bij. Hoewel Mikky enorm geniet van dit soort momenten, blijft het voor haar bijzonder. “Als we bijvoorbeeld opgehaald worden voor een chic event of sportgala en we per vliegtuig of helikopter naar de feestlocatie gaan. Dan wordt mijn haar en make-up gedaan, en hangt een op maat gemaakte dure jurk klaar.”

Op de foto gaan met een glas champagne op een feestje waar de meest stunning topmodellen rondlopen. “Dat voelt gek”, vertelt Mikky eerlijk. “Ik ben datzelfde meisje van vroeger, alleen de wereld waarin ik zit is veranderd.” Ook is Mikky openhartig over het gevoel van onzekerheid dat haar op zulke momenten bekruipt. “Ik zie de grootste beauty's rondlopen op zo'n avond, terwijl ik een gewoon meisje ben. Niet extreem lang, heb geen dunne benen. Iedereen had mij kunnen zijn.” Nou Mikky, daar zijn we het absoluut niet over eens. Je bent prachtig!

Bron: LINDAmeiden | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook