Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marvin en Ferdi over bruiloft: 'Zelfs een slecht-weer-scenario gemaakt'

'Ik ben bang dat ik op de dag zelf in een bridezilla verander'

Morgen is het zover en stappen Prince Charmings Marvin en Ferdi in het huwelijksbootje. Het gelukkige koppel heeft hun bruiloft tot in de puntjes voorbereid, zo vertellen ze in de nieuwste Grazia.

Bridezilla

Een bruiloft voorbereiden is niet niks. Zo komt er ontzettend veel kijken bij het organiseren van de grote dag. Toch heeft geen van de heren zich ontpopt tot bridezilla. "Nog niet gelukkig", deelt Ferdi. "Het scheelt vast ook dat we alles vooraf goed hebben gepland. Ik ben zo'n controlfreak dat ik zelfs een slecht-weer-scenario heb gemaakt. We dromen van een zomerse bruiloft, waarbij we op deze eerste zomerdag op het moment dat de zon op z’n hoogtepunt staat samen buiten ons glas kunnen heffen. Maar als het regent, kan het ook heel mooi binnen in het kasteeltje."

Ook Marvin voelt zich nog heel zen over de grote dag. "De to do-lijst is ook al afgevinkt, dus nu zitten we niet meer in de regelmodus en kan de echte voorpret beginnen. Al ben ik wel een beetje bang dat ik door de zenuwen op de dag zelf wel in een bridezilla verander." Toch hoopt Ferdi vooral dat de twee een stressvrije bruiloft zullen hebben. "Het helpt vast als we ervan uitgaan dat er altijd wel iets niet gaat zoals gepland. Het enige wat we dan kunnen doen, is accepteren en loslaten. Stressen op onze grote dag is alleen maar zonde.”

Parijs

De dag na de bruiloft vertrekken de twee naar de stad van de liefde. "We rijden de volgende dag naar Parijs. Zo hopen we nog een paar dagen in onze liefdesbubbel te blijven, voordat het normale leven weer begint", deelt Marvin. "Ferdi heeft het in de zomer altijd heel erg druk met zijn restaurant, daarom plannen we onze 'echte' huwelijksreis aan het eind van het jaar. De locatie weten we nog niet. Ergens waar de zon schijnt."

In de nieuwste Grazia vertellen Marvin en Ferdi meer over hun relatie, bruiloft en toekomstplannen. Morgen in de winkel!

Tekst: Kim Buitenhuis | Fotografie: Ruud Janssen