Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marvin en Ferdi delen eerste foto’s van bruiloft

'Mr. & Mr. Pool'

Na maanden van voorbereiding was het gisteren ein-de-lijk zover: Marvin en Ferdi zijn getrouwd! In een prachtig kasteeltje in Limburg hebben de twee elkaar het jawoord gegeven. Op Instagram hebben ze inmiddels de eerste foto's gedeeld, enne: die zijn prachtig!

Mr. & Mr. Pool

Gisteren zijn Marvin en Ferdi, die elkaar leerden kennen tijdens Prince Charming, in het huwelijksbootje gestapt. Op Instagram hebben ze inmiddels de eerste foto's van hun bruiloft gedeeld. "Mr. & Mr. Pool 💍❤️ #justmarried", luidt de caption. Eerder lieten de heren al weten dat ze heel graag dezelfde achternaam willen. "Alleen ik heb een zaak waar ook Pool in zit, dus daarom wilde ik heel graag mijn eigen achternaam houden", vertelde Ferdi destijds. "Toen heb ik voorgesteld dat we misschien Pool-Wijnans konden doen of Wijnans-Pool”, legt Ferdi uit. “Maar Marvin wil toch wel echt liever één achternaam, samen. Dus hij heeft water bij de wijn gedaan en het wordt dus Marvin Pool, Ferdi Pool, Ferdi en Marvin Pool. Leuk hè?” We love it!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Zelfde pakken

Op de kiekjes kunnen we ook de trouwpakken van de heren bewonderen. Het pasgetrouwde stel draagt zwarte broeken en witte jasjes, die nét even anders zijn. “We hebben gelukkig vrij snel een pak gevonden. Allebei hebben we een mooi pak op maat samengesteld. Niet precies hetzelfde, maar wel mooi matchend", vertelden ze erover in de nieuwste Grazia. "Overdag dragen we dezelfde kleur, ’s avonds allebei een andere kleur. We weten van elkaar dus ook wat we aandoen, maar hebben wel apart gepast. Zo is het nog een beetje een verrassing”, deelde Ferdi. Wat zagen ze er prachtig uit!

Parijs

En nu? Op naar Parijs! Aan Grazia vertelde het koppel namelijk dat ze de dag na de bruiloft vertrekken naar de stad van de liefde. “We rijden de volgende dag naar Parijs. Zo hopen we nog een paar dagen in onze liefdesbubbel te blijven, voordat het normale leven weer begint”, deelt Marvin. “Ferdi heeft het in de zomer altijd heel erg druk met zijn restaurant, daarom plannen we onze ‘echte’ huwelijksreis aan het eind van het jaar. De locatie weten we nog niet. Ergens waar de zon schijnt.” Geniet ervan, Mr. & Mr. Pool!

In de nieuwste Grazia vertellen Marvin en Ferdi alles over hun huwelijk. Nu in de winkel! 

Bron: Instagram @ferdipool en @marvin.wijnans, Grazia (archief) | Beeld: Ruud Janssen