Prince Charmings Marvin en Ferdi over toekomstplannen

Klinkt goed!

Gisteren stapten de twee in het prachtige Maastricht in het huwelijksbootje. Prince Charmings Marvin en Ferdi kijken enorm uit naar married life, maar waar kijken de twee nog meer naar uit?

Honeymoon

Ferdi en Marvin leefden maanden uit naar hun bruiloft. Nu ze elkaar het jawoord hebben gegeven, zitten ze helemaal in een liefdesbubbel. Dit fijne gevoel hopen ze tijdens hun honeymoon nog even door te zetten. “We rijden de volgende dag naar Parijs. Zo hopen we nog een paar dagen in onze liefdesbubbel te blijven, voordat het normale leven weer begint”, deelt Marvin met Grazia.

“Ferdi heeft het in de zomer altijd heel erg druk met zijn restaurant, daarom plannen we onze ‘echte’ huwelijksreis aan het eind van het jaar. De locatie weten we nog niet. Ergens waar de zon schijnt.”

Toekomstplannen

Na hun honeymoon begint het echte leven dus weer. De twee droomden maanden van hun bruiloft, maar wat zijn nu hun nieuwe toekomstdromen? “We hopen lang samen te blijven, en ons fijne leven verder voort te zetten. Hopelijk ooit met onze eigen B&B”, deelt Ferdi. Waarop Marvin aanvult: Inclusief manege met paarden. Daar droomde ik als paardenmeisje al van. Net als een koets met paarden bij mijn bruiloft, maar dat werkt bij ons niet omdat we alles op één locatie hebben. Geeft niet, een mooi lesje in loslaten, haha!” Sounds good! 

Benieuwd naar het hele interview met Marvin en Ferdi? Je leest ’t in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel!

Tekst: Kim Buitenhuis | Fotografie: Ruud Janssen 

Laatste nieuws