Maxime Meiland deelt toekomstplannen na Chateau Meiland

We hoeven geen spin-off van de populaire serie te verwachten.

Maxime Meiland is lekker druk. Ze bracht onlangs haar eigen biografie uit, is pas verhuisd, heeft samen met haar ouders Code Rosé geopend en is volop aan het draaien voor hun eigen realityshow Chateau Meiland. Maarre, waar droomt Maxime eigenlijk van áls het programma stopt?

Hectisch

“Ik zit nu wel echt in een piek hoor”, zegt Maxime over haar bomvolle agenda in de online serie Showbits van Het Laatste Nieuws. “Het is nu wel even heel hectisch. (…) Het heeft vooral mijn ouders bloed, zweet en tranen gekost”, vertelt ze over het nieuwe pension. “Zij zijn hier, wekenlang al, op zaterdag en zondag aan het werk, maar het is zó mooi geworden.”

Nieuwe prikkel

Hoewel ze het voor het geld niet hoeven te doen, gaan de Meilandjes toch steeds weer grote, nieuwe projecten aan. Maxime legt uit dat dit is omdat haar familie steeds ‘een nieuwe prikkel’ nodig heeft. “Zo is het altijd gegaan, dus ik weet niet beter”, deelt ze. “Maar ik kan me heel goed voorstellen dat mensen weleens denken van: waar beginnen ze aan. Maar wij krijgen er toch weer energie van.” Toch denkt de blondine dat haar vader, Martien Meiland, binnen een jaar of twee lekker met pensioen gaat. “Mijn moeder is fysiek nog heel goed, maar mijn vader wordt toch een beetje een oude man.”

Toekomst

Mocht Chateau Meiland ooit stoppen, dan heeft Maxime hele andere toekomstplannen. Zo hoeven we niet te rekenen op een spin-off van de populaire serie. “Ik denk dan toch dat ik niet iets zou doen op tv”, vertelt ze. “Misschien erbij, gewoon leuk.” Het opknappen van huizen is wél iets wat Maxime in de toekomst ziet zitten. “Misschien toch iets van opknappen of zo, dat blijft eigenlijk wel het leukste. (…) Ik weet niet precies in welke vorm, maar ik denk dat toch iets met interieur en huizen.”

Bron: Showbits, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws