Dit zijn de beauty favorites van Maxime Meiland

Ook deelt ze haar beste beautyadvies.

De beeldschone Maxime Meiland schittert op de cover van Grazia’s beauty issue. Wij konden het dan ook niet laten om Maxime te vragen naar haar beauty favorieten:

Gewoon HEMA

We zijn dol op budget skincare-producten. We waren dan ook maar wat benieuwd naar wat Maxime’s favoriete budgettopper is. “Wat een heel goed skincare-product is, is denk ik toch wel de scrub van HEMA. Het kost geen drol, ruikt heel lekker en werkt heel goed”, vertelt Maxime daarover.

Beautyroutine

Voor de Grazia-shoot droeg Maxime de mooiste make-up, maar draagt ze in het dagelijks leven ook vaak make-up? “Mijn standaard make-uproutine is beginnen met een dagcrème van Clinique, die vind ik waanzinnig. Mijn wenkbrauwen zet ik aan met een potlood, ik ga met een potloodje rond mijn oogbogen en draag wat mascara.”

Essentials

Maxime houdt van zachte handen. Handcrème is dan ook standaard in haar tas te vinden. “En ook altijd iets van Labello, waarmee ik lekker mijn mond kan insmeren.” En het insmeren van haar lippen is ook iets wat ze standaard elke avond doet. “Mijn beste beautytip die ik ooit heb gekregen? Eigenlijk heb ik die zelf bedacht. Ik denk dat ik vanaf mijn dertiende al elke avond mijn lippen insmeer met balsem. En dat is zo lekker. Ik heb best wel dikke lippen, dus misschien helpt het wel.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

In Grazia’s Beauty Issue vertelt Maxime Meiland openhartig over misbruik en hoe ze andere vrouwen wil helpen met haar biografie. Ook vertelt ze meer over hoe ze over juicechannels denkt, wat haar dromen zijn én deelt ze uiteraard nog meer beauty favorieten. Nu in de winkel!

Beeld: Nine IJff

Laatste nieuws