Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Evie baalde van vroege exit: ‘Zouden we niet doen’

'We hadden tegen elkaar gezegd: als je weg mag, dan gaan we niet weg'

Mike en Evie waren dit seizoen te zien in Temptation Island: Love or Leave. De twee gingen de ultieme relatietest aan, omdat ze verschilden in hun kinderwens. Halverwege het seizoen hadden ze hun antwoorden echter al gevonden en dus verlieten ze vroegtijdig het avontuur. In Realitea blikt Evie nu terug op die keuze.

Kinderwens

Temptation Island was niet nieuw voor Mike en Evie. Het stel deed eerder namelijk al eens mee als singles. Toen vonden ze niet de liefde bij een van de koppels, maar wél bij elkaar en sindsdien zijn ze happy together. Dit seizoen gingen ze zelf als koppel de ultieme relatietest aan, omdat Mike nog niet zeker wist of hij in de toekomst kinderen wil. Evie daarentegen is heel duidelijk dat ze een grote kinderwens heeft.

Therapie

Of Temptation de plek is om uit dit dilemma te komen? "We vonden het natuurlijk ook gewoon een leuk avontuur", geeft Evie toe in Realitea. Volgens Rosa, bekend van Love Island en een goede vriendin van Evie, die ook te gast is, is Temptation ook 'een soort therapie'. Daarnaast benadrukt Evie dat hun verschil in kinderwens er echt was. "Dat we dit als verhaal hadden... het is wel een oprecht verhaal. Er is niks aan verzonnen", stelt ze. Voor Mike en Evie heeft het programma in elk geval gewerkt, want al halverwege het seizoen hadden ze hun antwoorden gevonden en gingen ze als happy couple weer naar huis.

Afspraak

Die vervroegde exit is iets wat Evie eigenlijk helemaal niet wilde, geeft ze toe. "We hadden wel tegen elkaar gezegd: als je weg mag, dan gaan we niet weg", vertelt ze over de afspraak die ze voorafgaand met Mike had gemaakt. Het is in eerdere seizoenen namelijk ook voorgekomen dat koppels de kans kregen het programma vroegtijdig te verlaten. "Dat zouden we echt absoluut niet doen. We gingen niet onszelf wegsturen", vertelt Evie. "Al denk ik dat als Mike in deze situatie had gezeten – hij was zo emotioneel – hij het nog gedaan had ook. En dan had ik het niet gedaan, want dat was onze afspraak."

Bron: Realitea, RTL Boulevard | Beeld: Tom Cornelissen