Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze Queen Charlotte-acteurs wonen nu in real life samen

Hoe leuk!

De langverwachte Bridgerton spin-off Queen Charlotte: A Bridgerton Story staat sinds kort op Netflix en is sindsdien al door heel veel mensen bekeken. De serie is niet alleen een groot succes bij de kijkers thuis, ook de acteurs zelf kunnen het heel goed met elkaar vinden. Niet alleen op de set, maar ook in real life. Twee acteurs zijn sinds kort zelfs huisgenoten!

Samenwonen

Dat de acteurs van Queen Charlotte het goed met elkaar kunnen vinden, blijkt wel nu twee van hen sinds kort samenwonen. Niemand minder dan hoofdrolspeler Corey Mylchreest (King George) en Freddie Dennis (butler Reynolds) zijn namelijk huisgenoten geworden in het echte leven, dat vertelt Corey aan PopBuzz. Hoe leuk!

Koninklijk adviseur

Tijdens het interview met PopBuzz wordt aan Corey gevraagd wie van de Queen Charlotte-cast hij zou kiezen als koninklijk adviseur. "Misschien mijn adviseur in de show, Freddie Dennis, met wie ik nu samenwoon", antwoordde hij daarop. De acteurs hebben elkaar ook echt bij de opnames leren kennen. "Ik kende hem niet voor de opnames", aldus Corey.

Op bovenstaande foto zie je Corey en Freddie (links en midden) op de set van Queen Charlotte.  

Geen relatie

Corey en Freddie kunnen het dus erg goed met elkaar vinden. Het is echter puur vriendschappelijk, want het lijkt er niet op dat ze een relatie hebben. In eerdere interviews heeft Corey namelijk weleens aangegeven dat hij al een vriendin heeft. Maar samenwonen met een goede vriend is natuurlijk ook mega leuk!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Netflix, Liam Daniel)