Dít zijn de eerste beelden van de Bridgerton spin-off Queen Charlotte

We can't wait!

Lees ook

We wachten met smart op het derde en vierde seizoen van Bridgerton, maar ondertussen kunnen we ons ook alvast gaan opmaken voor een heuse spin-off van de serie. De spin-off over Queen Charlotte zit er namelijk aan te komen en Netflix deelt nu een first look. Ooh la la!

Opvallend

Queen Charlotte is ook in het tweede seizoen van Bridgerton een opvallend personage. Ze doet er alles aan om Lady Whistledown te ontmaskeren en hecht veel waarde aan wat er door haar wordt geschreven. Maar we krijgen ook een heel persoonlijke kant van haar te zien als de koning ineens verward binnenwandelt en zij niet goed weet wat ze moet doen. Er is dus nog genoeg te vertellen over de koningin.

Prequel

In deze prequel van de populaire Netflix-serie zie je Golda Rosheuvel wederom schitteren als Queen Charlotte. India Ria Amarteifio – bekend van Sex Education – zal te zien zijn als de jonge Queen Charlotte. De serie beschrijft het huwelijk van de jonge koningin Charlotte met koning George. Een liefdesverhaal dat een maatschappelijke verschuiving veroorzaakte. Enne, aan deze eerste scène te zien gaat dat heel wat spanning opleveren…

Kostuumdrama

Brein achter de serie, Shonda Rhimes, is ook op deze prequel gesprongen om er weer net zo’n prachtige – en romantische – dramaserie van te maken als onze favoriet Bridgerton. “Ik ben enthousiast dat deze nieuwe reeks het verhaal van Charlotte en de wereld van Bridgerton verder zal uitbreiden”, liet Bela Bajaria van Netflix eerder al weten. “Shonda en haar team bouwen het Bridgerton-universum zorgvuldig verder uit, zodat ze de fans dezelfde kwaliteit kunnen blijven bieden die ze van hen gewend zijn.”

Helaas maakt Netflix nog niet bekend wanneer we de spin-off kunnen bingen, maar aangezien we al deze eerste scène hebben kunnen zien, duurt dat hopelijk niet al te lang meer. To be continued…

Bron: Tagmag | Beeld: Facebook, Netflix

Laatste nieuws

Zie ook