Zwangere Esther Vedder deelt prachtige kiekjes van babybuik

Ze geniet momenteel van een heuse babymoon op Ibiza.

Esther Vedder is in verwachting van haar eerste kindje, samen met lover Ismael. De onderneemster is prachtig zwanger en deelt dan ook vol trots een aantal mooie summer pics van haar groeiende babybuik op Instagram, die zijn genomen tijdens hun babymoon.

Zwanger

Begin dit jaar deelde ontwerpster, onderneemster, en Twin of Gold Esther Vedder dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Met een prachtige serie foto’s op Instagram deelde het Vedder-zusje het grote nieuws met de wereld. “Baby Vedder on the way“, schreef ze vol trots bij de kiekjes.

Babybuik

Inmiddels is Esther alweer een flinke tijd op weg en is het ook duidelijk te zien dat ze binnenkort moeder wordt. En die prachtige babybuik deelt de mommy to be vol trots met haar volgers. “Photo dump of the best Ibiza babymoon❤️”, klinkt de caption van een paar mooie pregnancy foto’s gekiekt op het Spaanse eiland. Prachtig!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esther Vedder (@esther.vedder)

Reacties

Onder de foto stromen de reacties en complimenten binnen. “Zo een mooie zwangerschapsglow!!! 🙌”, schrijft iemand onder de foto’s. “You’re glowing 💗✨✨✨” reageert een andere volger. “Wat zie je er mooiiiiii uit 😍😍”, en “Je ziet er prachtig uit! 😍”, klinkt het verder. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Bron: Instagram @esther.vedder | Beeld: Vedder & Vedder 

Laatste nieuws