Zo reageerde Anne Vedder op de zwangerschap van zus Esther

Ze plaatst een emotionele video waarop te zien is hoe ze het heugelijke nieuws te horen kreeg.

Afgelopen week kwam er groot nieuws naar buiten voor ontwerpster, onderneemster, en Twin of Gold Esther Vedder. Zij maakte namelijk bekend dat ze haar eerste kindje verwacht! Nu plaatst zus Anne Vedder een emotioneel filmpje op TikTok, waarop te zien is hoe zij het heugelijke nieuws te horen kreeg.

Mommy to be

Met een prachtige set foto’s op haar Instagram-account deelde het Vedder-zusje het grote nieuws. “Baby Vedder on the way“, schrijft ze trots bij de kiekjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esther Vedder (@esther.vedder)

Op de eerste foto poseert ze met vriend Ismael, met wie zij sinds 2021 samen is. Op beide foto’s laat de CEO haar baby bump goed zien, en de pregnancy glow op de foto’s is ook niet te missen. Gorgeous!

Tante Vedder

Eerder zagen we al hoe Anne Vedder op de Instagram post van haar zusje reageerde. “CAN’T WAIT!!! ❤️❤️❤️❤️”, schreef ze. Maar waar we natuurlijk écht benieuwd naar waren, is hoe haar tweelingzus reageerde toen ze het nieuws te horen kreeg. De trotste zus plaatst nu een zoetsappige video op haar TikTok, waarin we haar reactie kunnen zien als ze een doosje met een positieve zwangerschapstest opent en zich realiseert dat ze tante wordt. Cute!

@anne.vedder NEW FAMILY MEMBER ON THE WAY! 😍 #veddervedder #pregnancyannouncement #fyp ♬ Still Falling For You – From “Bridget Jones’s Baby” – Ellie Goulding

In de video is ook te zien hoe Anne haar zwangere zus ondersteunt bij de shoot waarmee ze aan de wereld bekend maakte in verwachting te zijn. Ze houdt hier onder andere hurkend een föhn in haar hand om haar zus zo goed mogelijk uit te laten komen op beeld – wat zeker gelukt is. Dat is pas echte zussenliefde!

Bron: TikTok @Anne.vedder, Instagram @Esther.vedder | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws