Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ronnie Flex open over 'complexe relatie' met Demi de Boer

'We proberen het te laten werken en hopelijk komt het in de toekomst goed'

Ronnie Flex en Demi de Boer wonen al een tijdje niet meer samen. In LINDA.vakantieboek vertelt de rapper voor het eerst hoe hun relatie nu is en doet hij een boekje open over zijn nieuwe leven als bakfietsvader.

Complex

Ronnie noemt zijn relatie met Demi momenteel 'complex'. Hoewel ze niet meer samenwonen, kan hij haar ook nog niet helemaal loslaten. De rapper staat naar eigen zeggen ook nog niet open voor een nieuwe relatie, zo vertelt hij in het blad. "We proberen het te laten werken en hopelijk komt het in de toekomst goed. Ik hoop in ieder geval dat het beter is dan nu", stelt hij.

Artiestenleven

Wat de reden van hun breuk is deelt Ronnie niet. Wel laat hij doorschemeren dat het artiestenleven er iets mee te maken heeft. "Onze relatie heeft een andere vorm", legt hij uit. "Het ding is: de artiest Ronnie Flex en de persoon die ik thuis ben, staan heel erg los van elkaar. Thuis hunker ik naar warmte en routine, maar als ik op een podium sta, wil ik feesten. Het is moeilijk om die twee personen samen te krijgen."

Op de bakfiets

Ondertussen doet Ronnie er alles aan om een toegewijde vader te zijn voor zijn dochtertjes. "Ik leef echt voor de kinderen, helemaal op de dagen dat ze bij mij zijn", stelt hij. De rapper gaat het liefst tekenen, wandelen of fietsen met de kinderen. Daarnaast heeft hij zelfs een bakfiets gekocht, om zijn kinderen Capelle aan den IJssel, de stad waar hij is geboren en getogen, te laten zien en is strijken een nieuwe hobby van de rapper. Ha!

Bron: LINDA.vakantieboek, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld