Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ronnie Flex vindt het tijd voor wat anders: ‘Misschien schilderen’

Na 17 jaar in de muziek zoekt Ronnie nieuwe prikkels.

Hij zit al zeventien jaar in de muziekindustrie, en daarom vindt Ronnie Flex het nu wellicht tijd voor iets anders. Dat vertelt hij in zijn eigen realityserie Ronnie: De Familie Flex op Videoland. Enne, de rapper heeft al wel een paar verrassende ideeën.

Serieus gesprek

Ronnie Flex heeft inmiddels de big 30 aangetikt, wat betekent dat hij al zeventien jaar muziek maakt. Zo rekent hij uit in zijn eigen realityserie. Na zoveel hits vindt de rapper het wellicht tijd voor iets anders. In een serieus gesprek met een vriend kaart hij het dilemma aan. "Ik heb zoveel gedaan dat ik denk: misschien kan ik wel gaan schilderen. Misschien kan ik daar ook lauw in worden. Misschien is er wel iets anders wat ik ook lauw kan", oppert Ronnie. "Je moet het doen, man. Je moet het doen", moedigt zijn vriend hem aan.

Schilderen of vissen

De afgelopen jaren is Ronnie alleen maar bezig geweest met muziek maken en optreden. "Alleen maar dit. En gamen, voor de rest niks." Nouja, hij heeft natuurlijk ook zijn handen vol aan zijn gezinnetje. Wat de rapper anders voor dingen zou willen doen? Daar heeft hij wel een beeld bij. "Ik tekende altijd veel vroeger, als ik uit school kwam ging ik tekenen. Ik zoek nieuwe prikkels. Ik zou wel een nieuwe hobby willen vinden. Schilderen, vissen, foto's maken", aldus Ronnie. Maar, besluit hij: "Het is wel een luxepositie." Wij hopen in elk geval dat hij naast schilderen, vissen en fotograferen óók muziek blijft maken!

Familie Flex

Het nieuwe seizoen van Ronnie: De Familie Flex is sinds vorige week te zien op Videoland. In de serie krijgen we opnieuw een persoonlijk kijkje in de levens van Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer. En natuurlijk komen ook dochtertjes Nori en Rémi voorbij. In het tweede seizoen heeft Ronnie het enorm druk met muziek en optredens, terwijl Demi ook bezig is om haar eigen carrière vorm te geven. De twee moeten een middenweg vinden om hun gezinsleven te combineren met hun werk. Gaat ze dat lukken? Iedere woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering bij Videoland.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress