Ronald de Boer over schoonzoon Ronnie Flex: ‘Wil ik dit voor mijn dochter?’

Ronald vertelt openhartig over zijn band met Ronnie.

Lees ook

Ronnie Flex is al een tijdje happily in love met de knappe Demi de Boer, de dochter van Ronald de Boer. De twee zijn al een tijdje samen en verwelkomden vorig jaar dochtertje Rémi. Hoe vindt schoonvader Ronald dat Ronnie het doet?

Sceptisch

In eerste instantie moest Ronald even wennen om een rapper als schoonzoon te hebben. “Toen ze met Ronell thuiskwam, dacht ik wel even: is dat slim? Wil ik dit voor mijn dochter?” vertelt Ronald aan LINDA.meiden. Ronald stelt dat Ronnie in een ‘bepaalde scene zit’, vaak weg is ’s avonds en veel reist en dat hij daarom zo zijn twijfels had.

Gelukkig heeft Ronald daar doorheen kunnen kijken en kunnen hij en zijn schoonzoon nu goed overweg. “Maar nu ken ik hem: hij is zachtaardig, lief en timide. Net als bij voetballers: agressief in het veld, maar daarbuiten poeslief. Ik had niet anders verwacht dan dat ze jong moeder zou worden, it runs in the family.

Demi

Hij is dan ook blij voor zijn dochter, met wie hij altijd al een goede band heeft gehad. “We hebben een enorm sterke band. Alleen moeten we nu moeite doen om tijd voor elkaar te maken, omdat we meer ons eigen leven leiden”, aldus Ronald.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demi de Boer (@demiideboer)

Eind oktober beviel Demi van dochtertje Rémi. Het is het tweede kindje voor Ronnie, die ook al dochtertje Nori heeft met DJ Wef. De kleinste Plasschaert-telg heeft haar ouders onlangs nog flink laten schrikken toen ze plotseling naar het ziekenhuis moest.

Demi deelde begin dit jaar in haar Instagram Stories dat de toen 10-weken oude Rémi naar het ziekenhuis moest. “Kleine muis had ons even laten schrikken, maar we zijn inmiddels weer thuis en het gaat goed”, schreef ze bij een foto van Rémi in het ziekenhuisbedje. Waarvoor de kleine meid precies naar het ziekenhuis moest, vertelde de mom er niet bij.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook