Heftig: dochtertje Ronnie Flex opgenomen in ziekenhuis

'Luister altijd naar je moederinstinct', aldus mama Demi de Boer.

Het was even schrikken voor Ronnie Flex en Demi de Boer: Hun dochtertje Rémi werd vanwege uitdroging opgenomen in het ziekenhuis. Demi deelt het nieuws op Instagram.

Realiteit

“Op Instagram post ik vaak alleen de leuke dingen aan moeder zijn, maar soms is het ook goed om de realiteit te laten zien”, schrijft Demi bij een foto van de kleine Rémi die in een ziekenhuisbedje ligt. “Ook omdat ik weet dat er heel veel moeders zijn die mij volgen.”

Beeld: Instagram @demideboer

Moederinstinct

“Deze kleine muis is opgenomen vanwege uitdroging door een virus”, gaat Demi verder. Voor alle moeders heeft ze nog een waardevolle tip: “Luister altijd naar je moederinstinct want dat klopt altijd. En let op signalen van uitdroging.” Gelukkig gaat het inmiddels beter met de kleine meid. Mama Demi laat op Insta weten dat ze hoopt dat Rémi snel naar huis mag. And so do we!

Geruchten

Rémi is het tweede dochtertje van Ronnie Flex, en kwam na Nori, de dochter die Ronnie kreeg met DJ Wef. En hoewel we Demi, Ronnie en Rémi – aka de familie Flex – super happy zagen in hun realityserie, lijkt het nu niet goed te gaan tussen papa en mama. De geruchtenmolen over een mogelijke relatiebreuk draaide overuren, en recent liet Demi inderdaad weten dat de twee niet meer samenwonen.

Bron: RTL Boulevard, Instagram @demideboer | Beeld: NL Beeld, Instagram @demideboer

Laatste nieuws