Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Evie bestolen op vakantie: ‘Ik heb niks meer’

Wat een pech!

Enorm verdrietig nieuws voor Evie, die dit seizoen te zien was in Temptation Island: Love or Leave. De realityster geniet momenteel van een heerlijke vakantie in Barcelona, maar van vakantievreugde is op dit moment even geen sprake mee. Evie haar tas, met alles erin, is namelijk gestolen op een terras.

Tas gestolen

Op Instagram Stories deelt Evie wat ze heeft meegemaakt in Spanje. "Nou hier lach ik nog..." schrijft de Temptation-ster bij een foto op het terras, waar ze vlak voor het voorval nog gezellig aan het lunchen was. "Op deze plek is mijn tas gestolen die pal naast me stond... Niks doorgehad", vertelt ze. Wat een pech!

Alles is weg

"Momenteel zit ik op het politiebureau in Barcelona want mijn tas met ALLES erin is gestolen", gaat Evie verder. "Ik heb niks meer. Geld, documenten, kleding, lenzen ALLES is weg", vertelt ze. De dief heeft op een onbewaakt moment toegeslagen, want Evie was zeker niet roekeloos met haar spullen. "Ik heb echt 10 keer gecheckt of mijn tas er nog stond omdat ik er altijd super bang voor ben..."

Beeld: Instagram @evievanvliet

Mike en Evie

Evie deed dit seizoen voor de tweede keer mee aan Temptation Island. Een paar jaar geleden was ze ook al eens te zien in het programma, maar destijds als single. Daar leerde ze haar vriend Mike kennen, met wie ze nu zelf de ultieme relatietest aanging. De twee wilden ontdekken of er een toekomst voor hun samen in zit, omdat ze enorm van mening verschillen in hun kinderwens. Gelukkig vonden ze al snel de antwoorden die ze zochten en konden ze samen Temptation verlaten. Of Mike en Evie nog steeds happy together zijn? Dat zien we pas in de allerlaatste aflevering van dit seizoen.

Bron: Instagram @evievanvliet | Beeld: Tom Cornelissen