Hier kun je Temptation Islands Mike en Evie al van kennen

Kwamen Mike en Evie je ook al zo bekend voor?

Gisteren zijn de vier koppels die het komende seizoen aan Temptation Island: Love or Leave meedoen bekendgemaakt. Enne, daar zaten twee bekende gezichten tussen. Mike en Evie kennen we namelijk al. Maar waarvan ook alweer?

Temptation Island

Temptation Island is geen onbekend terrein voor Mike en Evie. De twee deden allebei als eens eerder mee aan het realityprogramma, maar dan als singles. Ze kenden elkaar toen nog niet en vonden beide helaas niet de liefde in het programma. Althans, niet bij een van de koppels, maar wél bij elkaar. Na het programma kregen de twee een relatie, die ze in januari 2021 official maakten.

Kinderwens

“Voor de 23-jarige Evie en de 29-jarige Mike is het programma niet onbekend”, schreef Videoland gisteren al bij de aankondiging van de koppels. “In het eerste seizoen vonden zij als single geen liefde bij één van de toenmalige koppels, maar sloeg de vonk over bij elkaar.” Mike en Evi zijn nu dus zo’n twee jaar happy together en durven het aan om nu als koppel mee te doen aan Temptation. Er is namelijk één ding waar het koppel tegenaan loopt: de verschillen in hun kinderwens. Evie wil namelijk heel graag kinderen, in tegenstelling tot Mike…

Secret koppel

We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten, want het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 30 maart. Ook dit jaar weer zullen beste vrienden en vertrouwd duo Monica Geuze en Kaj Gorgels de presentatie weer op zich nemen. Het liefdesavontuur van vier koppels wordt op de voet gevolgd in een paradijselijke omgeving in Mexico. Naast Mike en Evie doen Mitch en Iris, Lester en Miriam en Shanta en Joël dit seizoen mee. Maar dat is nog niet alles! Het komende seizoen bevat ook een verrassende twist: het ‘secret koppel’ doet zijn intrede in beide villa’s. Dit nieuwe element creëert voor één van de koppels de unieke kans om vooraf tijd door te brengen met de vrijgezelle mannen of vrouwen en stiekem voorkennis op te doen. We can’t wait!

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 30 maart wekelijks te zien bij Videoland. 

Bron: Videoland, Love Reality, Grazia archief | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws