Plottwist voor Iris en Mitch in Temptation Island: Love or Leave

Dit zag niemand aankomen!

Het einde van het vierde seizoen van Temptation Island: Love or Leave is in zicht. Gisteren gingen de kandidaten ieder op de veelbesproken dreamdate, waar ze nog een laatste keer de temptation aangaan voordat ze weer met hun partner worden herenigd. Echter, bij Mitch en Iris verliep de dreamdate toch net even anders.

Dreamdate

In de aflevering van gisteren zagen we hoe de kandidaten ieder met hun uitgekozen single op dreamdate gingen. Iris koos voor Chev en werd met hem naar een knusse locatie gebracht. Eenmaal aangekomen in het huisje ging eigenlijk meteen het fotolijstje van de blondine af. Het was haar vriend Mitch, met een boodschap.

Mitch had er zelf namelijk voor gekozen om niet met een van de single dames op date te gaan. Hij wilde deze date namelijk met niemand anders doen dan zijn eigen vriendin. En dus heeft de productie van Temptation een hoge uitzondering gemaakt en mocht Mitch zijn lover een videoboodschap sturen. “Je mag een videoboodschap inspreken voor Iris. Dan mag je dit bij hoge uitzondering voorstellen”, zegt presentator Kaj. Wel loopt Mitch het risico dat Iris besluit om niet naar hem toe te komen. “Dat is een risico dat je loopt. Ben je bereid dat te nemen?” vraagt Kaj aan Mitch. Mitch zegt zonder twijfel ‘ja’.

Emotioneel

“Ik zit hier zoals je ziet zonder single dame, want ik wil met niemand anders de dreamdate beleven dan met jou. Kom je hierheen? Ik hou van je, vogel”, zegt Mitch in de videoboodschap. Iris barst meteen in tranen uit bij het zien van de videoboodschap. “Wat lief, zeg.” Ze zag het totaal niet aankomen. “Ik moest huilen. Nog steeds. Wat stom, maar dat zijn happy tears.”

Uiteindelijk worden de twee herenigd en volgt er een lange omhelzing. “Ik ben zo blij om je te zien”, zegt Mitch. “Ik heb wel zeker twee minuten met haar geknuffeld.” Aahw!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws