Lief! Eloise van Oranje nog altijd gelukkig met vriend

Aaahw!

Eloise van Oranje is nog altijd happily in love, zo onthulde de gravinfluencer op de rode loper tijdens de uitreiking van de Televizier-ring aan Story.

Verliefd

Vorig jaar onthulde Eloise dat ze een vriend heeft. Wie de gelukkige jongen in kwestie precies is, wil ze helaas niet verklappen. Maar dat de vonken er nog altijd vanaf spatten, is een ding wat zeker is. “Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy“, zei ze destijds over haar relatie in gesprek met LINDA.meiden. “Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Geheim

Inmiddels zijn we dus een jaar verder en gaat het goed tussen Eloise en haar lover. “Ik ben heel gelukkig in de liefde”, vertelt ze aan Story. Dat ze hem geheimhoudt voor de buitenwereld, is niet voor niks. “Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik met iemand ging. Een dag later maakte ik het uit.” Daarom houdt ze haar relatie lekker geheim. Snappen we!

Eerder deze maand verscheen Eloise op de rode loper voor de première van de Grote Sinterklaasfilm. Wat toen opviel, was een verband om haar hand. De gravin had per ongeluk een mes die in het bestekbakje van de vaatwasser stond. “Het is gewoon heel dommig, maar het gaat prima”, vertelde de kleindochter van Beatrix aan Shownieuws. Inmiddels lijkt de wond weer genezen te zijn.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws