Eloise deelt set lieve kiekjes met moeder prinses Laurentien

De appel valt niet ver van de boom!

De appel valt niet ver van de boom, bewijzen Eloise van Oranje en moeder prinses Laurentien maar weer. Op Instagram deelt de gravinfluencer een serie schattige foto’s waar de moeder-dochter-liefde vanaf spat.

Familieband

Op Instagram en op TikTok deelt Eloise van Oranje regelmatig foto’s en video’s over haar bestaan als gravin. Hierbij maakt moederlief Laurentien nu en dan ook een cameo. Zo deelde Eloise gisteravond een kleine selectie lieve foto’s van zichzelf met haar moeder, waarin de twee het duidelijk goed met elkaar naar hun zin hebben.

“Lachen, gieren, genieten”, schrijft ze bij de foto’s. In de comments reageren onder meer Olcay GulsenNicolette van Dam, en Quinty Misiedjan vol liefde op de zoete set kiekjes.

Etentje

Eloise en Laurentien zijn er ongetwijfeld dolblij mee dat ze in hun drukke schema’s tijd voor een gezamenlijk etentje kunnen maken. Zo is Eloise natuurlijk druk bezig met haar studie in Amsterdam. Ook staat ze regelmatig op de rode loper of in de spotlight bij allerlei evenementen.

Onlangs nog verscheen Eloise in de tv-special Voor het leven, waarin ze naast allerlei bekende en onbekende Nederlanders een stukje van een gigantisch kunstwerk aankoopt om KWF te ondersteunen, en wie weet waar de royal achter de schermen nog meer aan werkt.

Bron: Instagram @eloisevanoranje | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws