Leuk nieuws: EOTBDD’s Esmee heeft een nieuwe liefde

De twee zien er heel gelukkig uit samen.

Esmee en Sharon Ipema kennen we allemaal als de ‘Terror Twins’ van Ex on the Beach: Double Dutch. Sharon heeft inmiddels een gezinnetje en deelt af en toe beelden van haar dochtertje Zaya. Esmee had lange tijd een relatie, maar maakte in april dit jaar bekend dat het uit was. Toch heeft cupido nu weer raak geschoten, want ze is opnieuw in love.

Uit elkaar

Een half jaar geleden beantwoordde Esmee vragen op Instagram. Ze vertelde toen dat haar relatie helaas voorbij was. “Ik wil hier nu op antwoorden en daarna het liefst niet meer. Er zijn een aantal dingen gebeurd waardoor ik het jammer genoeg zelf heb verpest. Hoe graag we ook willen, sommige dingen zijn niet meer te herstellen”, zei ze destijds. Van ruzie was echter geen sprake. “Voor mij is hij een heel bijzonder persoon en daarom zal hij ook voor altijd mijn beste vriendje blijven.”

Nieuwe liefde

Inmiddels is Esmee over de heartbreak heen en heeft ze opnieuw een relatie. Er gingen al een paar maanden geruchten over Esmee en een nieuwe lover, maar nu heeft ze het zelf bevestigd. Op Instagram deelde ze een foto met haar vriend Ernes. Hij werd bekend van de ‘schouderdans’ die trending was op TikTok. Ook heeft hij onlangs zelf de single Schouder uitgebracht. De twee zien er heel gelukkig uit op de foto!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmee Ipema (@esmee_ipema)

Blije reacties

De foto levert veel enthousiaste reacties op. “Cute affff 😍”, schrijft Annebel Visscher van Temptation Island. “Cuuute 🔥”, “Zo liefff ❤️”, en “Hoop dat je Happy bent !!!”, reageren anderen. Wij hopen dat Esmee en Ernes het nog lang leuk zullen hebben samen!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV, Instagram Esmee Ipema

Laatste nieuws