Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Gregory vader geworden: ‘Mooiste wat ons is overkomen’

De Temptation-ster is begin dit jaar in het geheim vader geworden.

Heugelijk nieuws voor Gregory, die we nog kennen van zijn deelname aan Temptation Island. De voormalig realityster is begin dit jaar namelijk vader geworden, samen met zijn vriendin Anna. Gisteren, op Moederdag, deelde hij dit nieuws op Instagram.

Temptation Island

In 2020 deed Gregory met zijn toenmalige vriendin Karina mee aan Temptation Island. Ze waren daar om de ultieme relatietest aan te gaan, maar helaas liep dat niet goed af. Hun relatie strandde na het programma en ze ging elk hun eigen weg. Inmiddels heeft Gregory zijn hart verloren aan de knappe Anna, met wie hij begin dit jaar (in het geheim) een kindje heeft verwelkomd.

Gelukkig en dankbaar

Gregory en Anna hebben de komst van hun kleine spruit lang verborgen gehouden, maar nu mag iedereen het weten. "Begin dit jaar maakte jij mij papa en Anna mama", schrijft hij bij een lief filmpje. De kersverse vader is ontzettend trots op zijn kleintje. "Het mooiste wat ons ooit is overkomen", stelt hij. "Wij zijn super gelukkig en dankbaar." Wij wensen het gezin heel veel geluk!

Felicitaties

Onder het bericht worden de kersverse parents volop gefeliciteerd door (bekende) vrienden en familie. Onder meer oud Temptation-sterren en andere realitysterren reageren onder de post. Zo laat Gulcin hartjes achter en schrijft Romée "Proud auntie ❤️". "Prachtige dochter hebben jullie", "Wat lijkt ze op jou Greg" en "2 druppels water, wat een pareltje", klinkt het verder. Mommy Anna reageert met "Mijn wereld". Ahw!

Bron: Instagram @gregdeira, Love Reality | Beeld: Temptation Island/RTL