Temptation terugblik: zó gaat het nu tussen Gregory en Karina

Zijn de twee nog samen?

Lees ook

Gregory en Karina deden mee aan Temptation Island: Love or Leave om de ultieme relatietest aan te gaan. Helaas pakte dit avontuur voor Gregory minder rooskleurig uit dan verwacht. Karina viel voor de gespierde Daryl, maar na één steamy avondje was deze bijzondere connectie finito. Hoe zit het nu tussen Karina en Gregory?

Geen contact

Temptation Island: Love or Leave hield de gemoederen flink bezig. In Grazia's Zomerboek blikken we dan ook terug op dit heftige seizoen. Zo spraken we Gregory, die als single het Temptation-avontuur eindigde.

Tijdens de reünie-aflevering, toen Karina spijt had van haar wilde nacht met Daryl, was het tweetal alsnog niet meer samen. Nu, zo'n flink wat maanden later, laat Gregory weten dat hij en Karina nog steeds geen setje zijn. “Karina en ik zijn uit elkaar, en we spreken elkaar ook niet meer”, vertelt hij eerlijk aan Grazia.

Nog wel geprobeerd

Na hun deelname aan het programma hebben de twee nog geprobeerd om de relatie opnieuw een kans te geven, maar helaas mocht dit niet baten. “Toen we terugkwamen van Temptation hebben we nog wel gekeken of we eruit konden komen samen, maar het werkte gewoon niet meer.”

Als het aan Gregory ligt dan ligt de fout bij Karina, aangezien zij tussen de lakens dook met Daryl. “Wat zij daar heeft gedaan met Daryl heb ik niet verdiend, en ik denk niet dat ik me daar ooit overheen kan zetten.” Aiii…

In Grazia's Zomerboek blikken we met een aantal Temptation-deelnemers terug op hun liefdesavontuur. Benieuwd naar de verhalen van Gregory, Tahira en Kevin? Vanaf dinsdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook